Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Доволни ли сте от управлението на тройната коалиция?

Барометър на общественото мнение :) .

1. Да
2
8%
2. Не
19
79%
3. По-скоро да
3
13%
4. По-скоро не
0
Няма гласували
5 Не мога да реша
0
Няма гласували

Общо гласове: 24

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Прочетено: 613 пъти
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Re: Доволни ли сте от управлението на тройната коалиция?

Мнение от Kotkata68 »

Да

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно не. Това е най-наглото и корумпирано правителство до момента, според мен :луд: .
Изображение
Аватар
videania
Доктор
Доктор

Мнение от videania »

Не,не и не!!!Толкова открито нагло,лъжливо и крадливо управление-просто не сме имали.Всички досега са си позволявали някои нарушения,но тези са толкова нагли,че сами си създадоха закони в собствена защита и да ги направят-недостижими...Но народът вече се събужда,проглежда и разбира,че при тази коалиция-особено БСП и ДПС-няма живот.... :evil: :evil: :evil:
Изображение

Ако животът беше лесен, нямаше да започва с плач.

http://www.vbox7.com/play:822742e3
Аватар
hrisito
Доктор
Доктор

Мнение от hrisito »

Дайте една причина да сме доволни и сериозно ще се замисля над мнението си! :booty:
На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз не виждам, но бях особено учуден, че има хора, които ги подкрепят. Една, едничка причина не виждам 8-[ ... Има и нещо друго - сляпото поклонничество от рода на "аз цял живот си гласувам за еди-кой си и пак ще си гласувам за него", което ми напомня за стария ни барабанист - щом албумът е на Слейър, значи е много добър. Ама може да е най-голямата помия и то се вижда от явно по-явно, но не - това е най-великият албум. Е, щом майка ми, която през целия си живот ги е подкрепяла се отказа от тях след това правителство, а беше ревностен привърженик, значи положението е доста сериозно :-k .
Изображение
Аватар
hrisito
Доктор
Доктор

Мнение от hrisito »

Mozo написа:Аз не виждам, но бях особено учуден, че има хора, които ги подкрепят. Една, едничка причина не виждам 8-[ ... Има и нещо друго - сляпото поклонничество от рода на "аз цял живот си гласувам за еди-кой си и пак ще си гласувам за него", което ми напомня за стария ни барабанист - щом албумът е на Слейър, значи е много добър. Ама може да е най-голямата помия и то се вижда от явно по-явно, но не - това е най-великият албум. Е, щом майка ми, която през целия си живот ги е подкрепяла се отказа от тях след това правителство, а беше ревностен привърженик, значи положението е доста сериозно :-k .
:thumbright: Браво на майка ти...хубаво ще е ако има и още хора,които да прогледнат...
На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, само си пали клада и си гори на нея !
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, а за нея не вярвах, ама никак. И точно за това казвам, че щом и тя...
Изображение
shri1
Ветеран
Ветеран

Мнение от shri1 »

Кой е доволният?

Да го линчуваме - виртуално!!!!
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

shri1 написа:Кой е доволният?

Да го линчуваме - виртуално!!!!
При следващия пост в който отново употребиш големи букви, ще бъдеш линчувана ти!

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Лия
Не чух, не видях, не казах!

Мнение от Лия »

категорично не, турци, царедворци и комунисти...най-страшната комбинация...
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Аватар
bogeo
Почетен член
Почетен член

Мнение от bogeo »

Щото другите преди тях бяха честни и некорумпирани. А защо не успяват да направят двуцифрен процент гласове? Явно така сме си орисани. Тук се сещам за Смирненски и неговата "Приказка за стълбата". Не можем в този момент да дадем точна оценка на правителството. Тя ще дойде от позицията на времето но не знам защо си мисля, че който и да дойде нещата ужасно ще си приличат? Но и ние сме си виновни защото ги избираме. Но според мене не можем да си внесем политици от чужбина и трябва да се справяме с наличните. Според мене крайно време е да спрем да обвиняваме този и онзи за това и онова, а да започнем да мислим позитивно и да се поощрява и малкото хубаво което правят та дано се сетят за какво са избрани и да усетят че работят за тази държава. А сега какво става? "Каквото и да правя все ще ме обвинят че съм корумпиран а пък аз ще мисля за тях, я по добре да се уредя аз пък народа кучета го яли"
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Много неща, които казваш са верни, но аз съм тотално обззверен. Как да мисля позитивно, когато ме мачкат отвсякъде, а беззаконието шества на бял кон? Обаждаш се да подадеш жалба - не ти обръщат внимание. Отиваш да я депозираш собственоръчно - същото. Полицията спи, съдиите са по подкупни и от митничарите вече, здравеопазване няма. Вълчев се опитва да изправи образованието, ама и то куца на един крак, горкото. Най-ниски доходи в цяла Европа, с най-високи цени на лекарствата и телефонните услуги. Има ли държава, в която сметката ти за парно да е колкото месечния доход? Има ли държава, която сама си нарушава законите? Пример - строежът при Прохода на Републиката - Хаинбоаз. Поради строителната дейност, всички къщи в региона са със спрян ток и вода, а половината са срутени. Две години хората не са овъзмездени. Що за държава е това? Е как да съм позитивен? Една пролука да имаше и щях за нея да се хвана, та да видя смисъл. Борих се, звънял съм по институции, звънял съм къде ли не. Е, убиха всичко в мен, пречупиха ме. Просто не мога вече да намеря сила и смисъл. Не държава, а кочина!
Изображение
Аватар
Лия

Мнение от Лия »

bogeo написа: да започнем да мислим позитивно и да се поощрява и малкото хубаво което правят та дано се сетят за какво са избрани и да усетят че работят за тази държава.
Боги, това у нас не виждам как ще стане, политиците ни са прекалено нагли и бездушни, а в новите партии са влезли "стари курви". Вземи ГЕРБ - там се преляха СДС, а сега почнаха и БСП...от къде да взема този позитивизъм :roll:
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Аватар
bogeo
Почетен член
Почетен член

Мнение от bogeo »

Ako не намерим начин просто лошо ни се пише. А колкот до стари и нови това също зависи от нас. Няма да ги изберем. Проблема според мен ще се реши ако успеем да променим по някакъв начин нашите политици иначе няма как да стане. В предния пост го казах. Докато си мислят те: "Каквото и да правя все ще ме обвинят че съм корумпиран а пък аз ще мисля за тях, я по добре да се уредя аз пък народа кучета го яли" нищо няма да се промени а с тоталния негативизъм който ни е обзел те няма как да променят това свое мислене. Аз не искам политиците ни да не са корумпирани, (понеже няма как да стане) но поне да гледат не само за себе си а и по нещичко да свършат за благото на народа, ако мога така да се изразя. Казано е "Хубавите неща бавно стават" но поне да се тръгне на там. А не както сега, само да се гледа да се извадят "кирливите ризи" и после ето вижте ме колко съм загрижен. И се получава като приказката за дядо поп: "Не ме гледай чадо какво правя а ми ме слушай какво ти говоря" Ех да знаех как може да се получи това малкото!!!! После нещата ще тръгнат. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Едно е да искаш
Второ е да можеш
А трето и четвърто
да го направиш
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Анкети”