Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"За" или "Против" противогрипните ваксини сте?

Барометър на общественото мнение :) .

Категорично "За"!
4
17%
Категорично "Против"!
14
61%
Нямам мнение.
5
22%

Общо гласове: 23

Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Аз се ваксинирам почти всяка година и съм много доволна. Когато пропусна ваксинация по някаква причина, задължително лепвам кошмарен грип, а ги изкарвам винаги с усложнения, та затова съм твърдо "За" тези ваксини. Интересно ми е да науча вашето мнение по въпроса за противогрипните ваксини - какво мислите за тях, ваксинирате ли се и т.н. :усмивка1:
Прочетено: 714 пъти
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
MalamiR
Металист
Металист

Re: "За" или "Против" противогрипните ваксини сте?

Мнение от MalamiR »

По принцип съм за ваксините, но от 2 години насам не съм се ваксинирал. Имам страх от игли просто. Да чукна на дърво, грип не ме е ловил. :)

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Специално противогрипни не съм ползвал и не смятам засега.
Изображение
Аватар
karadjov88
Регистриран

Мнение от karadjov88 »

Твърдо "ЗА" . Вече трета година ги ползвам и дори и да се разболее човек го прекарва доста по леко грипа. Определено имат ефект. :thumbright:
HT4L
Аватар
gery81
Пепеляшка
Пепеляшка

Мнение от gery81 »

:) по принцип не съм много за противогрипните ваксини-лично аз използвам имуностимулатори,но пир хронично болните са просто задължителни.За щастие съм здраво добиче и дори да се разболея бързо се освествам.
Когато изглежда ,че няма надежда,
че всичко е свършило вече-
недей се окайва,недей се отчайва,
недей се предава човече.
Кажи си неми пука от таз несполука
аз мога,аз вярвам,аз зная,
че въпреки факта това е антракта ,
антракта ,но не е и края.

http://vbox7.com/play:c5ae4252
Аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

Категорично против.

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Не съм чак пък категорично против, но никога не съм си слагал и тази година смятам да пропусна.
Аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо

Мнение от Kpuc »

Чувал съм разни неща, което ме кара да съм против.
Но никога не съм имал намерение да слагам и никога не съм си слагал
:обичам камината:
Аватар
dim58
Ветеран
Ветеран

Мнение от dim58 »

Категорично против.Тези ваксини са за определени щамове, а вирусите се изменят толкова бързо, че просто е безсмислено.
Аватар
Stel4ence7o
Ентусиаст
Ентусиаст
Обратна връзка:

Мнение от Stel4ence7o »

И аз съм против.
Всичко в живота са спомени, с изключение на един настоящ момент, който преминава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме!
Аватар
Gangosan
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от Gangosan »

Категорично "Против"!
Изображение
Аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

Фармацията няма за цел да лекува, а да държи в зависимост болнте.
Усещането за съхранение чрез ваксиниране е супер измамно. Ваксината отслабва имунната система на човек. Имунната система спира да се бори сама, а всички знаем, че нещо, което не се употребява често, залинява и постепенно излиза от употреба. Така се случва и с имунната ни система. След което хората, които са привърженици на ваксинирането казват - "Ауууу, аз една година не се ваксинирах и когато се разболях за малко не умрях!!??!! Какво ни показва това - единствено и само зависимостта на организма от ваксинация и не за друго, а защото именно ваксините са отслабили естествената имунна защита на организма и тя вече не може да ни пази. Жалко нали?!!! :idea:
Последно промяна от Ми_ми на Чет Окт 20, 2011 10:58, променено общо 1 път.

Hilon
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от Hilon »

Ми_ми написа:Категорично против.
:съгласен: :clap: :clap: :clap:
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Ми_ми написа:Фармацията няма за цел да лекува, а да държи в зависимост болнте.
Усещането за съхранение чрез ваксиниране е супер измамно. Ваксината отслабва имунната система на човек. Имунната система спира да се бори сама, а всички знаем, че нещо, което не се употребява често, залинява и постепенно излиза от употреба. Така се случва и с имунната ни система. След което хората, които са привърженици на ваксинирането казват - "Ауууу, аз една година не се ваксинирах и когато се разболях за малко не умрях!!??!! Какво ни показва това - единствено и само зависимостта на организма от ваксинация и не за друго, а защото именно ваксините са отслабили естествената имунна защита на организма и тя вече не може да ни пази. Жалко нали?!!! :idea:
Миме, много логика има в думите ти, но те ме подсещат за едно - преди да почна да се ваксинирам изкарвах всички грипове с много усложнения, а след като започнах да се ваксинирам, или не пипвам грип изобщо, или го изкарвам съвсем леко. Може и ваксините да отслабват имунитета понякога, но моят имунитет преди тях го нямаше никакъв, а сега е доста по-добър от тогава. Съгласна съм, че ваксините може да се окажат нож с две остриета, но има случаи, в които без тях просто не може. :усмивка1:
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

pandachina написа:
Ми_ми написа:Фармацията няма за цел да лекува, а да държи в зависимост болнте.
Миме, много логика има в думите ти, но те ме подсещат за едно - преди да почна да се ваксинирам изкарвах всички грипове с много усложнения, а след като започнах да се ваксинирам, или не пипвам грип изобщо, или го изкарвам съвсем леко. Може и ваксините да отслабват имунитета понякога, но моят имунитет преди тях го нямаше никакъв, а сега е доста по-добър от тогава. Съгласна съм, че ваксините може да се окажат нож с две остриета, но има случаи, в които без тях просто не може. :усмивка1:
Панди, не знам, но вероятно е трябвало да поработиш върху засилването на имунната система PDT_Love_18

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Анкети”