Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Проблем ли са ви килограмите?

Барометър на общественото мнение :) .

Проблем ли са ви килограмите?

1. Да
12
63%
2. Не
7
37%

Общо гласове: 19

Аватар
kim75
Академик
Академик

Re: Проблем ли са ви килограмите?

Мнение от kim75 »

Mozo написа:
kim75 написа:
Zeroadhesion написа:Брее, наляла ли си :mrgreen: Ходи да тичаш в парка ;)
А, да, да тича който може. :evil4:

Мозо, аз пък ям само два пъти на ден, долу- горе по едно и също време, много рядко преяждам. Стомаха ми не позволява, за моя радост, да ям много наведнъж. Как ги качих тогава?! :roll: Май годинките също си казват думата, защото съвсем до скоро не беше така... :sad:

Някой от вас спазва ли диети? :roll:

Коте, виждала съм те, много си си добре! :съгласен:
"Не ям много" е твърде относително понятие, а и това, че ядеш само два пъти също оказва влияние. Катосе яде по един път най-много се пълнее PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Като ти казвам, че не ям много, значи не ям много. ;) Хората ми се чудят, че едно дете яде повече от мен. :mrgreen:

Гери, май трябва да спортуваме. ;)
Прочетено: 1593 пъти
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

При мен килограмите не личат, заради ръста ми. Стигал съм до 110 кг. , но лесно ги свалям. В момента съм 93 кг. и ми е добре. Леко ме притеснява корема - при мен генетично депо за тлъстини. Трябва да спазваме едно простичко правило- след 18 часа да не се храним и всичко ще е ОК! :усмивка1:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това все пак зависи от режима. Аз лягам в четири сутринта и няма как последното ядене да ми е в 18h. :) От десет години насам ям в един през нощта, корем няма :mrgreen:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

:мисля: Аз пък ям когато съм гладна, по всяко време на денонощието и колкото повече, толкова по-добре, така че не режимът е важен, а гените. :p

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ти си изключение, лакомнице :toothy10: :toothy10: :toothy10: :гуш: :гуш: :гуш:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ето го, вечно ненаялото се :широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка:

Изображение

Все едно си видяла съкровището на Индиана Джоунс :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Не беееееееее, физиономията ми е такава, защото ме беше страх да не ме плеснеш през ръцете и да остана без мръвката. :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Ехеее, синият Вайсрой :toothy10: :toothy10:
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Котенце, много добре си изглеждаш, искам и аз така да бъда! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18

Килограмите са ми проблем от доста време. Първо в пубертета се смятах за дебела, но това отмина заедно с особената възраст, защото осъзнах, че всъщност съм си ОК. После изведнъж много рязко отслабнах, оказа се здравословен проблем, с който се борих около 3 години ( не беше анорексия, а ендокринно заболяване, да не си помислите нещо :p ). Влезнах в ремисия и стигнах идеални килограми за ръста ми от 1.70 м - 54 кг с тенденция за леко покачване в определени моменти, но после бързо си ги връщах без диети, просто за по 1-2 седмици намалях сладкото и пакетираните боклуци като чипс, солети и т.н. После имах два рецидива на болестта, но ги хващахме навреме и не съм се превръщала отново в скелет, запазвах си теглото.
Сега с бременността качих 11 кг и буквално се търкалям. Никога не съм била толкова дебела. :sick: Предполагам, че около 4-5 кг ще отпаднат след раждането, с другите ще се боря постепенно, дано не се окажат проблем. :-k Притеснява ме коремът, който винаги е имал ужасния навик да се издува при всяко минимално похапване, а през нощта да спада и сутрин се будех с плосък корем. Сега не знам дали ще имам отново щастието да се видя с плосък корем, макар и само сутрин. :sad:
Но съм съгласна с Котето - гени е всичко. Ако ти е заложено да си дебел/а, нищо не помага - всички диети, фитнес и т.н. имат йо-йо ефект, ако ги спреш. А да си цял живот на диета просто не е живот. :sick: Затова най-добре всеки да си свикне с мисълта че е такъв, какъвто е и да се опита да се харесва, защото иначе ще има да страда за няма нищо. Естествено не говоря за случаите на затлъстяване или пък прекалено отслабване - тогава трябва да се борим, защото следват неприятни последици.
Някой спомена за хранителни добавки - по-далеч от тях е моето мнение. Могат много да навредят, а в повечето случаи положителният им ефект е само временно явление, което трае докато се употребяват.
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Kotkata68 написа:Не беееееееее, физиономията ми е такава, защото ме беше страх да не ме плеснеш през ръцете и да остана без мръвката. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Говори ми, не се знаем :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Zeroadhesion написа:Ехеее, синият Вайсрой :toothy10: :toothy10:
Минало, свършено :headbang: :headbang: :headbang:
pandachina написа:Котенце, много добре си изглеждаш, искам и аз така да бъда! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18

Килограмите са ми проблем от доста време. Първо в пубертета се смятах за дебела, но това отмина заедно с особената възраст, защото осъзнах, че всъщност съм си ОК. После изведнъж много рязко отслабнах, оказа се здравословен проблем, с който се борих около 3 години ( не беше анорексия, а ендокринно заболяване, да не си помислите нещо :p ). Влезнах в ремисия и стигнах идеални килограми за ръста ми от 1.70 м - 54 кг с тенденция за леко покачване в определени моменти, но после бързо си ги връщах без диети, просто за по 1-2 седмици намалях сладкото и пакетираните боклуци като чипс, солети и т.н. После имах два рецидива на болестта, но ги хващахме навреме и не съм се превръщала отново в скелет, запазвах си теглото.
Сега с бременността качих 11 кг и буквално се търкалям. Никога не съм била толкова дебела. :sick: Предполагам, че около 4-5 кг ще отпаднат след раждането, с другите ще се боря постепенно, дано не се окажат проблем. :-k Притеснява ме коремът, който винаги е имал ужасния навик да се издува при всяко минимално похапване, а през нощта да спада и сутрин се будех с плосък корем. Сега не знам дали ще имам отново щастието да се видя с плосък корем, макар и само сутрин. :sad:
Но съм съгласна с Котето - гени е всичко. Ако ти е заложено да си дебел/а, нищо не помага - всички диети, фитнес и т.н. имат йо-йо ефект, ако ги спреш. А да си цял живот на диета просто не е живот. :sick: Затова най-добре всеки да си свикне с мисълта че е такъв, какъвто е и да се опита да се харесва, защото иначе ще има да страда за няма нищо. Естествено не говоря за случаите на затлъстяване или пък прекалено отслабване - тогава трябва да се борим, защото следват неприятни последици.
Някой спомена за хранителни добавки - по-далеч от тях е моето мнение. Могат много да навредят, а в повечето случаи положителният им ефект е само временно явление, което трае докато се употребяват.
Ба, не е живот, свиква се :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Плюс това таман днес четох, че който има паласки умира средно 17 години по-рано, та предпочитам да съм си хилав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Съгласен съм с твърдението , че всичко е гени. Когато бях малък, а и по време на пубертета, че и в казармата, бях най- голямата върлина , толкова кльощав, истинска торба кокали, че се срамувах от слаботата си. Харесвах всяко момиче, стига да е закръглено.По време на студентските ми години(1988-93) нещата се промениха и от тогава килограмите ми се вписват в една възходяща крива . Въпреки че ям доста , не мога да кажа, че съм дебел, никога не съм бил и надявам се да не стана дебел. Все пак не бива да забравяме, че храната дава силата на човека.Всеки трябва да внимава, какво яде , защото сме заобиколени с много вкусни боклуци, т.н. легални отрови . :усмивка1: :усмивка1: :усмивка1:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

шони написа:Всеки трябва да внимава, какво яде , защото сме заобиколени с много вкусни боклуци, т.н. легални отрови . :усмивка1: :усмивка1: :усмивка1:
Факт :thumbright:
Изображение
Аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

Mozo написа:Ето го, вечно ненаялото се :широка усмивка: :широка усмивка: :широка усмивка:

Изображение

Все едно си видяла съкровището на Индиана Джоунс :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Хахахаха, да живее фотографката на този невероятен момент! :съгласен: Много забавна среща беше! :туптящо сърце: Трябва да намеря темата със снимките...!

Съгласна съм с вас, че всичко си е до ген. Това малко ме плаши, защото в това отношение съм като майка ми и майка й, тоест, след 40-тата година се очаква да пълнея. :мълча:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ти ли беше :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

То фотографките май бяхме две, аз и Румито, мисля. :mrgreen: Не си спомням в момента точно кои снимки са мои... :mrgreen: Дай, пор фавор, линк за темата, не се разправяй. :p
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Анкети”