Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Одобрявате ли политиката на Тръмп?

Барометър на общественото мнение :) .

1. Да
3
25%
2. Не
4
33%
3. По-скоро не.
2
17%
4. По-скоро да.
2
17%
5. Не мога да преценя.
1
8%

Общо гласове: 12

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Прочетено: 2420 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Одобрявате ли политиката на Тръмп?

Мнение от Mozo »

Принципно малко ме е срам, че навремето го подкрепях, но в момента се държи като абсолютно ненормален човек и прави откровени глупости, от които страдаме всички 8-[
Изображение
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Не мога да преценя към този момент. От една крайност – в друга. Ще видим какви ще ги надроби по-нататък. Последно на срещата на върха на НАТО, заслугата на М. Рюте е огромна (не на Тръмп): успя да сплоти държавите членки, за да се стигне до консенсус за 5% разходи от БВП за отбрана и сигурност (една огромна сума). Xамериканците си го избраха, да си му сърбат попарата (оприличавам го на пуяк).
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, но решението на Рюте е продиктувано от желанието иа натиска на Тръмп. Дано сега Тръмп се кротне малко. И да си оправи кашата с митата.
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Не съм трампист, както и не съм путист - както все ме определяте.
Доволна съм от Тръмп както тръгна в началото. Сега нещо се разводниха нещата, но пък той си гони неговите интереси и теза на САЩ. Дреме му за Европа вече или само до колкото може да я ползва.
Май трите велики сили: САЩ, Русия и Китай се обединяват, за да си поделят търговската баница, а ЕС и останалите са със затихващи функции.
Дано и нашия поход към Брюксел поразмъти водата на онези неофашисти !!!
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Костадинов, ти ли си :lol: :lol: :lol:

Таман вчера Путин беше в ЕС, а не в Русия. САЩ и Китай? Ти, наистина ли? Затова им наложиха 150% мита, първи приятели са. Как винаги всичко наопаки виждаш, просто не знам :mrgreen:

Иначе няма как да съм доволен, след като се държи като невменяем и разказа играта на световната икономика, включително и на САЩ (понеже гледал интересите на САЩ) за нула време, буквално :sick: Обеща, че ще спре войните, а тъкмо напротив - предизвиква ги. Абсолютно ку-ку.
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Чет Юни 26, 2025 11:18 Костадинов, ти ли си :lol: :lol: :lol:
Сто пъти казвам и пиша, че не съм превърженик на това плямпало!

Колкото до другото - моето мнение винаги дразни ли? Трябва ли да си вадя извода, че мога да публикувам само мнения, които се харесват? Ако не се харесват - да не пиша и да не изказвам моето си разбиране? Вярно - не вярно - аз така приемам и виждам нещата :p :p
Че Тръмп пообърка нещата и дори с Мъск се сдърпаха - ясно, но след време ще се разбере кое е било правилното. Путин е стратег, Тръмп е милионер и фирмаджия, оня китаеца е диктатор ама вижте какви строежи и какви неща правят в Китай. И в "големия" САЩ няма такива.
Това е висш пилотаж в политиката и надали ние можем да го анализираме от всички страни - та да имаме конкретно мнение, което да считаме за правилно!
Последно промяна от Mouse на Чет Юни 26, 2025 16:32, променено общо 1 път.
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Пиши каквото искаш, не ме дразни и никъде не съм казвал такова нещо - аз просто си питам - как така Китай и САЩ са в едва ли не война, а ти казваш, че ще се съюзяват, при това с Русия? Точно като брътвежите на Костадинов, нямащи нищо общо с реалността са, затова питах за него :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Кво да одобряваш на тоя клоун
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Религиозен олигофрен с достъп до ядрени бутони на държава, мразещ всички, които не са като него и заявяващ (както той, така и подчинените му), че ще разпространява християнската любов с оръжие в ръка... Какво точно да му одобрявам или харесвам? Фашист в Белия дом, който е любивник на руския фашист.
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
Fernando Sucre
Почетен член
Почетен член

Мнение от Fernando Sucre »

Mouse написа: Чет Юни 26, 2025 12:07

Колкото до другото - моето мнение винаги дразни ли? Трябва ли да си вадя извода, че мога да публикувам само мнения, които се харесват? Ако не се харесват - да не пиша и да не изказвам моето си разбиране? Вярно - не вярно - аз така приемам и виждам нещата :p :p
Че Тръмп пообърка нещата и дори с Мъск се сдърпаха - ясно, но след време ще се разбере кое е било правилното. Путин е стратег, Тръмп е милионер и фирмаджия, оня китаеца е диктатор ама вижте какви строежи и какви неща правят в Китай. И в "големия" САЩ няма такива.
Това е висш пилотаж в политиката и надали ние можем да го анализираме от всички страни - та да имаме конкретно мнение, което да считаме за правилно!
Не му се врънкай на Мозич. Не си единствената с нелиберални схващания. :thumbright:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Fernando Sucre написа: Вто Юли 01, 2025 19:21
Mouse написа: Чет Юни 26, 2025 12:07

Не му се врънкай на Мозич. Не си единствената с нелиберални схващания. :thumbright:
Като те гледам, и ти нещо не стягаш куфарите за Северна Корея :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Вто Юли 01, 2025 20:16 Като те гледам, и ти нещо не стягаш куфарите за Северна Корея :lol: :lol: :lol:
Е, не. Направо не е истина. Щом не сме в стадото сме я за Сибир, я за С.К., я за Марианската падина :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Fernando Sucre
Почетен член
Почетен член

Мнение от Fernando Sucre »

Mozo написа: Вто Юли 01, 2025 20:16 .....
Като те гледам, и ти нещо не стягаш куфарите за Северна Корея :lol: :lol: :lol:
Не съм се сетил, обаче хич не е лошо да се готвим. Урсулизмът ще ни докара Северната Корея. :evil4:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Едва ли, там да умираш от глад е нормално, а тук изключение. Гледам, всички към лошата Европа тичат, никой не иска да мигрира в Русия и Северна Корея, чудна работа :lol: :lol: :lol:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Анкети”