Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Одобрявате ли политиката на Тръмп?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Одобрявате ли политиката на Тръмп?
Принципно малко ме е срам, че навремето го подкрепях, но в момента се държи като абсолютно ненормален човек и прави откровени глупости, от които страдаме всички 

Не мога да преценя към този момент. От една крайност – в друга. Ще видим какви ще ги надроби по-нататък. Последно на срещата на върха на НАТО, заслугата на М. Рюте е огромна (не на Тръмп): успя да сплоти държавите членки, за да се стигне до консенсус за 5% разходи от БВП за отбрана и сигурност (една огромна сума). Xамериканците си го избраха, да си му сърбат попарата (оприличавам го на пуяк).
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Да, но решението на Рюте е продиктувано от желанието иа натиска на Тръмп. Дано сега Тръмп се кротне малко. И да си оправи кашата с митата.

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Не съм трампист, както и не съм путист - както все ме определяте.
Доволна съм от Тръмп както тръгна в началото. Сега нещо се разводниха нещата, но пък той си гони неговите интереси и теза на САЩ. Дреме му за Европа вече или само до колкото може да я ползва.
Май трите велики сили: САЩ, Русия и Китай се обединяват, за да си поделят търговската баница, а ЕС и останалите са със затихващи функции.
Дано и нашия поход към Брюксел поразмъти водата на онези неофашисти !!!
Доволна съм от Тръмп както тръгна в началото. Сега нещо се разводниха нещата, но пък той си гони неговите интереси и теза на САЩ. Дреме му за Европа вече или само до колкото може да я ползва.
Май трите велики сили: САЩ, Русия и Китай се обединяват, за да си поделят търговската баница, а ЕС и останалите са със затихващи функции.
Дано и нашия поход към Брюксел поразмъти водата на онези неофашисти !!!
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Костадинов, ти ли си
Таман вчера Путин беше в ЕС, а не в Русия. САЩ и Китай? Ти, наистина ли? Затова им наложиха 150% мита, първи приятели са. Как винаги всичко наопаки виждаш, просто не знам
Иначе няма как да съм доволен, след като се държи като невменяем и разказа играта на световната икономика, включително и на САЩ (понеже гледал интересите на САЩ) за нула време, буквално
Обеща, че ще спре войните, а тъкмо напротив - предизвиква ги. Абсолютно ку-ку.
Таман вчера Путин беше в ЕС, а не в Русия. САЩ и Китай? Ти, наистина ли? Затова им наложиха 150% мита, първи приятели са. Как винаги всичко наопаки виждаш, просто не знам
Иначе няма как да съм доволен, след като се държи като невменяем и разказа играта на световната икономика, включително и на САЩ (понеже гледал интересите на САЩ) за нула време, буквално

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Сто пъти казвам и пиша, че не съм превърженик на това плямпало!
Колкото до другото - моето мнение винаги дразни ли? Трябва ли да си вадя извода, че мога да публикувам само мнения, които се харесват? Ако не се харесват - да не пиша и да не изказвам моето си разбиране? Вярно - не вярно - аз така приемам и виждам нещата
Че Тръмп пообърка нещата и дори с Мъск се сдърпаха - ясно, но след време ще се разбере кое е било правилното. Путин е стратег, Тръмп е милионер и фирмаджия, оня китаеца е диктатор ама вижте какви строежи и какви неща правят в Китай. И в "големия" САЩ няма такива.
Това е висш пилотаж в политиката и надали ние можем да го анализираме от всички страни - та да имаме конкретно мнение, което да считаме за правилно!
Последно промяна от Mouse на Чет Юни 26, 2025 16:32, променено общо 1 път.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Пиши каквото искаш, не ме дразни и никъде не съм казвал такова нещо - аз просто си питам - как така Китай и САЩ са в едва ли не война, а ти казваш, че ще се съюзяват, при това с Русия? Точно като брътвежите на Костадинов, нямащи нищо общо с реалността са, затова питах за него

Кво да одобряваш на тоя клоун
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Валсо
- Дарител

- Обратна връзка:
Религиозен олигофрен с достъп до ядрени бутони на държава, мразещ всички, които не са като него и заявяващ (както той, така и подчинените му), че ще разпространява християнската любов с оръжие в ръка... Какво точно да му одобрявам или харесвам? Фашист в Белия дом, който е любивник на руския фашист.
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
- Fernando Sucre
- Почетен член

Не му се врънкай на Мозич. Не си единствената с нелиберални схващания.Mouse написа: Чет Юни 26, 2025 12:07Сто пъти казвам и пиша, че не съм превърженик на това плямпало!
Колкото до другото - моето мнение винаги дразни ли? Трябва ли да си вадя извода, че мога да публикувам само мнения, които се харесват? Ако не се харесват - да не пиша и да не изказвам моето си разбиране? Вярно - не вярно - аз така приемам и виждам нещата![]()
![]()
Че Тръмп пообърка нещата и дори с Мъск се сдърпаха - ясно, но след време ще се разбере кое е било правилното. Путин е стратег, Тръмп е милионер и фирмаджия, оня китаеца е диктатор ама вижте какви строежи и какви неща правят в Китай. И в "големия" САЩ няма такива.
Това е висш пилотаж в политиката и надали ние можем да го анализираме от всички страни - та да имаме конкретно мнение, което да считаме за правилно!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Като те гледам, и ти нещо не стягаш куфарите за Северна КореяFernando Sucre написа: Вто Юли 01, 2025 19:21Не му се врънкай на Мозич. Не си единствената с нелиберални схващания.Mouse написа: Чет Юни 26, 2025 12:07Сто пъти казвам и пиша, че не съм превърженик на това плямпало!
Колкото до другото - моето мнение винаги дразни ли? Трябва ли да си вадя извода, че мога да публикувам само мнения, които се харесват? Ако не се харесват - да не пиша и да не изказвам моето си разбиране? Вярно - не вярно - аз така приемам и виждам нещата![]()
![]()
Това е висш пилотаж в политиката и надали ние можем да го анализираме от всички страни - та да имаме конкретно мнение, което да считаме за правилно!![]()

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Е, не. Направо не е истина. Щом не сме в стадото сме я за Сибир, я за С.К., я за Марианската падина
Плъхолюбител

- Fernando Sucre
- Почетен член

Не съм се сетил, обаче хич не е лошо да се готвим. Урсулизмът ще ни докара Северната Корея.Mozo написа: Вто Юли 01, 2025 20:16 .....
Като те гледам, и ти нещо не стягаш куфарите за Северна Корея![]()
![]()
![]()
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Едва ли, там да умираш от глад е нормално, а тук изключение. Гледам, всички към лошата Европа тичат, никой не иска да мигрира в Русия и Северна Корея, чудна работа

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Политиката на опожареното море: Световната икономика е на път да бъде унищожена
от Mozo » Чет Мар 12, 2026 12:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 12 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo