Хахахахабат-начо написа: Чет Фев 05, 2026 15:59 Да, един приятел навремето с ХП си неше изтрил кошчето. Как - и той не знае.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Въпроси и проблеми с лаптоп и Linux Mint на Mouse [РЕШЕНА]
Re: Въпроси и проблеми с лаптоп и Linux Mint на Mouse
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Това е нещо странно, външна операционна система. Кой знае каква някаква глупост допусната от гугъл плей, сигурно някой лаунчър конфликтен. Малко е странно, защото на картинка която си пуснала нещо с икона PDF иска пълен достъп до нещо си, а отгоре пише, да се върнеш в меню за интернет данни. Явно няма да е било лесно, но добре е, че са се оправили.
И относно телефоните откакто имаш GSM, аз не спирам да се изумявам на хората. Едно време беше лесно, телефоните се помнеха в сим картата, прехвърляш я на друг телефон и готово, обаче сим картите умаляха и имаше още един указател в паметта на телефона, тогава вече ставаше страшно. Откакто има гугъл акаунти обаче и андроид телефони този проблем е супер лесен за решаване. Дори и не знам защо в тия офиси които ходиш не ти ги прехвърлят в акаунта и готово. Ако това стане на който и телефон да си напишеш гугълския имейл и да влезеш в него, телефоните се синхронизират и готово.
И относно телефоните откакто имаш GSM, аз не спирам да се изумявам на хората. Едно време беше лесно, телефоните се помнеха в сим картата, прехвърляш я на друг телефон и готово, обаче сим картите умаляха и имаше още един указател в паметта на телефона, тогава вече ставаше страшно. Откакто има гугъл акаунти обаче и андроид телефони този проблем е супер лесен за решаване. Дори и не знам защо в тия офиси които ходиш не ти ги прехвърлят в акаунта и готово. Ако това стане на който и телефон да си напишеш гугълския имейл и да влезеш в него, телефоните се синхронизират и готово.
AsusVivoBook17
Свалила си е това:
https://play.google.com/store/apps/deta ... dit.reader
Сигурно е някакъв маулер.
Колкото до телефонните номера, през Google акаунта се запазват и имам достъп до отвсякъде. Даже си ги гледам през kaddressbook
https://play.google.com/store/apps/deta ... dit.reader
Сигурно е някакъв маулер.
Колкото до телефонните номера, през Google акаунта се запазват и имам достъп до отвсякъде. Даже си ги гледам през kaddressbook
Последно промяна от Shaker на Чет Фев 05, 2026 20:54, променено общо 1 път.
Интересно как от гугъл ги допускат тия неща свободно да се веят из магазина им
AsusVivoBook17
Пълно е. То и самите приложения на Xiaomi са доста съмнителни и май вече се правят от други китайски фирми...Montoya написа: Чет Фев 05, 2026 20:37 Интересно как от гугъл ги допускат тия неща свободно да се веят из магазина им
То поради тази причина хвалят Apple, защото има по-голям контрол в техния магазин. Например пускаме ъпдейт на приложението ни и чакаме одобрение от Apple близо две седмици
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Нямам си и на идея дали знаят изобщо това, което каза. Ходя в най-близкия ми териториално офис на Йетел в МОЛ-а до Икеята. Там беше и шефа, но приемаше стока, а той щеше да се оправи. Загубих близо три часа, без пътя до там и обратно, за нещо което дори служителите на операторите не знаят, а ти го знаеш. Баси професионалистите. Ако някога се засечем, ще трябва да ми кажеш как да го направя. По-точно - ти да го направишMontoya написа: Чет Фев 05, 2026 20:09 Това е нещо странно, външна операционна система. Кой знае каква някаква глупост допусната от гугъл плей, сигурно някой лаунчър конфликтен. Малко е странно, защото на картинка която си пуснала нещо с икона PDF иска пълен достъп до нещо си, а отгоре пише, да се върнеш в меню за интернет данни. Явно няма да е било лесно, но добре е, че са се оправили.
Важното е, че се оправи. Само дето сега ме е шубе да го пипна пустия му телефон. Добре че мен почти никой не ме търси.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

При мен не сработва и никой не знае защоMontoya написа: Чет Фев 05, 2026 20:09 Ако това стане на който и телефон да си напишеш гугълския имейл и да влезеш в него, телефоните се синхронизират и готово.

Твоят андроид не се поддържа вече 
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Напротив, с 10 съм. И не работи от години. Имам акаунт, логнат съм, не ще и не ще. Всеки вдига ръце и вика - е, не знам, при мен работи

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Ново питане. Когато пиша буквите се появяват една по една секунди след като съм свършила изречението? Това може ли да е проблем на клавиатурата?
Плъхолюбител

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Нещо става с Мозилата при мен. Едва зарежда която и да е страница. Филмите пък ептен неще и изписва, че Firefox не може да зареди тази страници и те така на всички. А онзи сайт дето трябваше да оправям субтитрите със СС - да, слагам на български, но не ги изписва. И тази вечер увиснах.
Не зарежда нито един от тези сайтове и на Хрома. Иначе си има интернет, колкото и да е бавен.
Нямам спомен как Мозо веднъж почисти браузъра. Ако е това де
Иначе друго чистене с "метлата" от старт менюто го правя.
Не зарежда нито един от тези сайтове и на Хрома. Иначе си има интернет, колкото и да е бавен.
Нямам спомен как Мозо веднъж почисти браузъра. Ако е това де
Иначе друго чистене с "метлата" от старт менюто го правя.
Плъхолюбител

Ще трябва, поне в Мозилата, да спреш AI-тата. Товарят излишно, пък и едва ли си "приказваш" с тях.

Селски, Начо Селски.
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Благодаря за доброто описание бат начо
Направих точно както си го показал, но то се оказа изключено.

А и с АI избягвам да ползвам, т.е. никога не съм ползавала целенасочено.
Направих точно както си го показал, но то се оказа изключено.

А и с АI избягвам да ползвам, т.е. никога не съм ползавала целенасочено.
Плъхолюбител

Re: Въпроси и проблеми с лаптоп и Linux Mint на Mouse [РЕШЕНА]
Селски, Начо Селски.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Кубунту, лаптоп с външен монитор
от wannaBe » Вто Дек 02, 2025 15:59 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 8 Отговори
- 582 Преглеждания
-
Последно мнение от wannaBe
Сря Дек 03, 2025 16:00
-
-
- 8 Отговори
- 517 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Съб Яну 10, 2026 22:42
-
-
След ужасяващата катастрофа в София: Една смърт и много въпроси
от Mozo » Съб Авг 16, 2025 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 310 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Авг 16, 2025 12:27
-
-
-
Внимание, родители! Реформа в детските градини и ясли поставя много въпроси
от Mozo » Сря Фев 25, 2026 11:43 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 16 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Фев 25, 2026 11:43
-
-
-
Въпроси и отговори: Всичко, което е нужно да знаем за изборите на 19 април (СНИМКИ и ВИДЕО)
от Mozo » Пет Апр 03, 2026 11:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 10 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Апр 03, 2026 11:44
-