Google Chrome и Facebook
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Tsurugi
- VIP

Re: Вашият десктоп
Опънбокса е връо
Защо имаш "дупка" в края на панела
Google Chrome и Facebook

Прочетено: 376074 пъти
Google Chrome и Facebook
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Нарочно го правя така, да имам винаги достъп до десктопа, за стартиране на ново приложение с десния бутон на мишката, когато прозореца е на макс
- Tsurugi
- VIP

Този панел ми мяза на lxpanel, аз лично предпочитам tint2 и fbpanel за Опънбокс-а
Дори на Убунту-то 12 с Юнити имам тинт панел

剣リナックスをとともに武士
Lxpanel e с него съм свикнал, а и най-малко за настройки има. Ако може прати ми твоя tint2 файл да го видя.
- Tsurugi
- VIP

ОКyogle написа:Lxpanel e с него съм свикнал, а и най-малко за настройки има. Ако може прати ми твоя tint2 файл да го видя.
剣リナックスをとともに武士
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
"тая клав. комб. не ми работи, дпи бърка, резол. бърка, туй ми крашва, онуй ми замръзва, другото след рестарт се губи, едикойси процес ми седи на 50 % и т.н."
За разлика от някои "перфектни" десктопи
Няма:
"тая клав. комб. не ми работи, дпи бърка, резол. бърка, туй ми крашва, онуй ми замръзва, другото след рестарт се губи, едикойси процес ми седи на 50 % и т.н."
Ний тука сички парле ву франсе

Няма значениеTsurugi написа:ОКyogle написа:Lxpanel e с него съм свикнал, а и най-малко за настройки има. Ако може прати ми твоя tint2 файл да го видя.Но ще остане за утре, че в момента клюцам от друга машина
Къде го искаш конфига, директно тук във форума или на лични
![]()
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ама пък някога като го оправят, ще видиш тиNibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
Виж сега, аз също мога да сложа Cinnamon и да се свърши с мъките. Там всичко работи повече от прекрасно, но не е там работата

- Tsurugi
- VIP

Пробвам наѝ-различни неща за да добия представа за тях лично и да имам аргументирано мнение, процедирам така дори по отношение на неща, които не ми допадат особено на първо четенеNibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
yogle написа:Няма значение
剣リナックスをとともに武士
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Пробвал съм гноме 2 и 3, хфце, лхде, мате, синамон, кде 3 и 4.Tsurugi написа:Пробвам наѝ-различни неща за да добия представа за тях лично и да имам аргументирано мнение, процедирам така дори по отношение на неща, които не ми допадат особено на първо четенеNibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.![]()
[/img]
И браузъри, и добавки (стотици) към тях, и плейъри за филми ...
Толкова съм доволен от сегашното полож., че едва ли скоро ще тръгна да търся нещо друго
Едно време пробвах всеки Уиндоус с всякакви бъзикни по тях. И стотици програми.
Вече ми се уталожиха тоя глад и тая жажда, вече за други неща съм прегладнял и зажаднял
Офтопик:

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Едно време някой тук (май Беги) беше писал за усилията Х и ползата У. Че ако съотношението между Х и У стане прекалено голямо, не се бележи със Z, a с ЙMozo написа:Виж сега, аз също мога да сложа Cinnamon и да се свърши с мъките. Там всичко работи повече от прекрасно, но не е там работата

LXDE е спрян от разработка, LXQt е заместникът, Опенбокс дори няма го споменавам feature free еNibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
LXQt изглежда като смесица между КДЕ4 и плазма 5
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Знам. Видях го lxqt при Rosa и бързо го смених с lxde. Горе-долу става. Много неща, спрени от разработка са в пъти по-добри от натрапваните нови изгъзици.

- Tsurugi
- VIP

Нещо, което е пипнато до съвършенство не е необходимо да го пипаш повече, наѝ-много да го предобриш, пресен пример е КДЕ, където тъкмо почна да работи долу горе и му разказаха играта с това смачкано, плоско и миризливо гомно Плазма5bvbfan написа:LXDE е спрян от разработка, LXQt е заместникът, Опенбокс дори няма го споменавам feature free еNibelung написа:Лхде с неговия лхпанел и Опенбокс си е перфе. По тая причина не съм пробвал други панели.
Няма:
LXQt изглежда като смесица между КДЕ4 и плазма 5![]()
Nibelung написа:Знам. Видях го lxqt при Rosa и бързо го смених с lxde. Горе-долу става. Много неща, спрени от разработка са в пъти по-добри от натрапваните нови изгъзици.
Tsurugi написа:ОКyogle написа:Lxpanel e с него съм свикнал, а и най-малко за настройки има. Ако може прати ми твоя tint2 файл да го видя.Но ще остане за утре, че в момента клюцам от друга машина
Къде го искаш конфига, директно тук във форума или на лични
![]()
Tint2 config file
spoiler:
剣リナックスをとともに武士
5-цата е идеална, работи в пъти по-добре
Изолирани проблеми с драйвери могат да се проявят, но това е единственият десктоп с full opengl stack 
LXDE или Xfce - иделани - много са далеч от това определение
LXDE или Xfce - иделани - много са далеч от това определение
от p4p » пет окт 07, 2016 19:13 написа:В тоя раздел нищо не разбираме от Windows.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Персонализиране на десктоп, икони и др...
от larix » Чет Дек 25, 2025 11:32 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 315 Преглеждания
-
Последно мнение от larix
Нед Дек 28, 2025 11:33
-
-
-
Фирмен каталог за Вашият успешен бизнес.
от sogomonyan » Чет Фев 12, 2026 20:58 » в Спам, спам, спам!!! - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от sogomonyan
Чет Фев 12, 2026 20:58
-