Мхмhunter4o83 написа:Ким Со Ро ли?Да интересно еTsurugi написа:Интересно сериалче зяпаш![]()
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
- Tsurugi
- VIP

Re: Вашият десктоп
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Приятно и леко:

Кой е с Antergos сега, а? Кой е с Antergos?

- hunter4o83
- Почетен член

Това е КДЕ-то което ще ползвам

Тази графична среда слага в малкия си джоб недодяланите и натрапвани GNOME, LXDE, Cinnamon и Mate

- hunter4o83
- Почетен член

XFCE ли е това?Shaker написа:Тази графична среда слага в малкия си джоб недодяланите и натрапвани GNOME, LXDE, Cinnamon и Mate![]()
Да. Една от най-добрите графичните среди!hunter4o83 написа:XFCE ли е това?Shaker написа:Тази графична среда слага в малкия си джоб недодяланите и натрапвани GNOME, LXDE, Cinnamon и Mate![]()
- Tsurugi
- VIP

За сефте чувам, че натрапвали LXDE
За останалите, да
Ти не беше ли твърд КДЕ привърженик
Това което си написал за XFCE
, все едно аз съм го писал
, като изключим частта за LXDE
, та ми е малко странно

剣リナックスをとともに武士
Използвам KDE редовно и за мен си е най-добрата графична среда, но си инсталирах XFCE заради носталгията. Преди години, когато масово се натрапваше GNOME, аз колкото пъти го пробвах, толкова пъти съм го премахвал. В периода 2008-2009, когато дойдоха на бял свят KDE 4.0 и 4.1, те бяха много бъгави и нефункционални, и трябваше да търся друг пристан. И тогава изпробвах ненатрапваната XFCE. Толкова много ми хареса, че използвах тази графична среда в продължение на година. Е, въртях във виртуалната машина KDE(Kubuntu), за да видя какъв е статуса на функционалностите, които липсваха от KDE 3 и дали още е бъгав. За съжаление XFCE се разработва много бавно, а тази графична среда има голям потенциал.Tsurugi написа:За сефте чувам, че натрапвали LXDE![]()
За останалите, да
Ти не беше ли твърд КДЕ привърженик
![]()
Това което си написал за XFCE
, все едно аз съм го писал
, като изключим частта за LXDE
, та ми е малко странно
![]()
![]()
- Tsurugi
- VIP

Че то това ѝ е едно от най-големите достойнства и положителни страниShaker написа:За съжаление XFCE се разработва много бавно, а тази графична среда има голям потенциал.
剣リナックスをとともに武士
Еволюция без революция ...Shaker написа:За съжаление XFCE се разработва много бавно, а тази графична среда има голям потенциал
Ако се разработваше бързо, нямаше да е най- стабилната от доста години. А, през 2009г. не беше кой знае какво. Истински конкурент на останалите "големи" проекти стана след версия 4.8. Около две години по- късно.
Тук няма да споря за KDE 4, защото съм го следял изкъсо и знам много добре от кога си стана стабилна графична среда 
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Персонализиране на десктоп, икони и др...
от larix » Чет Дек 25, 2025 11:32 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 315 Преглеждания
-
Последно мнение от larix
Нед Дек 28, 2025 11:33
-
-
-
Фирмен каталог за Вашият успешен бизнес.
от sogomonyan » Чет Фев 12, 2026 20:58 » в Спам, спам, спам!!! - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-
Последно мнение от sogomonyan
Чет Фев 12, 2026 20:58
-