Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Камерата не работи при Viber  [РЕШЕНА]

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Камерата не работи при Viber

Мнение от Mozo »

След толкова години пред компютър не знаеш какво значи Cut ли :p Написал съм го изрично в скобите. Докато Copy копира и прави копие, Cut мести файла и няма да го имаш на две места.

Да, където и да го сложиш е все тая, от всяко едно място може да се ползва :thumbright:
Прочетено: 2548 пъти
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Реших, че след като си го сложил в скоби е вашето компютърно име за файл :oops:
Те сега с твоето обяснение, покорно си признавам, че местенето на файл от едно място на друго се нарича cut. Дори за пъри път го чух :???:
Както и да е. Провлачих иконката и е на десктопа, въпреки че адски мразя екрана да ми е изпълнен с иконки. Все се чудех едно време на колежките си, че всичко го плескаха на екрана и най-вече - как го намира после защото не бяха подредени, а където се е паднало. Обичам повечето неща да са вътре и да си ги вадя когато ми трябват. За това попитах как да го върна в старт менюто, но това не е проблем.
А шор кът как се правеше? Просто информативно. На бозата още помня, а тук не мога да се сетя :banghead:

И нямам камера, но поне имам Вайбър.
Тенкс Мозо PDT_Love_18 PDT_Love_18
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

С тоя AppImage е по-трудно да се добави в менюто, пак ще изпишем сто романа. Можеш да го сложиш в папката с програмите на десктопа и когато ти трябва, да го стартираш оттам. Ако искаш да се върне предишното положение, отвори терминал, копирай и пейстни следното:

Код за потвърждение: Избери целия код

flatpak install flathub com.viber.Viber
Вкарваш паролата като те пита, натискаш Y, когато те попита, изчакваш да си свърши работата и след това ще е както преди. Тогава можеш да изтриеш файла, който свали, тоя, дето го прави изпълним.
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Пет Дек 05, 2025 18:11 С тоя AppImage е по-трудно да се добави в менюто, пак ще изпишем сто романа. Можеш да го сложиш в папката с програмите на десктопа и когато ти трябва, да го стартираш оттам. Ако искаш да се върне предишното положение, отвори терминал, копирай и пейстни следното:

Код за потвърждение: Избери целия код

flatpak install flathub com.viber.Viber
Вкарваш паролата като те пита, натискаш Y, когато те попита, изчакваш да си свърши работата и след това ще е както преди. Тогава можеш да изтриеш файла, който свали, тоя, дето го прави изпълним.
Благодаря Мозо PDT_Love_18 PDT_Love_18 но няма да правя никакви повече неща. Пак ще огелпя конците и пак ще пренаписваме Война и мир :toothy10: :toothy10: Добре си е и така :съгласен:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Окс, ти си решаваш, принципно разлика няма, все си е същото говно :mrgreen:
Изображение
Аватар
бат-начо
Доктор
Доктор

Мнение от бат-начо »

Офтопик:
Моз, флатпака не трябва да иска парола за инсталиране.
Селски, Начо Селски.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно вярно, по навик съм написал за паролата, благодаря за корекцията :)
Изображение
Аватар
бат-начо
Доктор
Доктор

Мнение от бат-начо »

Офтопик:
Върнахте ме години назад, когато имах(ме) комп от няколко месеца. И за бая неща си водех записки (после ги изхвърлих, щото ... ги помнех). Та, "учителят ми" ми обясняваше - копи, пасте, кът, бла-бла (и клавишните комбинации за това)... НО при мен беше на Български... и се наложи "да приложа творчески и преводачески" казаното.
:lol: Пък после се оказа, че мммного малко хора знаят, че може и ползват Уйндоус Медиа Плеър за рипване на аудио дискове (има/ше/ Неро за това тогава). Пък аз го научих, след като не бях запомнил "урока" и търсех начин.

И после вече - всеки ползва това, защото всеки го ползва - затова имам и Фейсбук, направих акаунт за жена ми. Тя естествено не помнеше ни име и парола, и ... след време, от влизане на влизане, си остана за мене. :toothy10: Все още ми честитят на рождения ден на жена ми (не можах тогава да я убедя, че не трябва да се дават никакви лични данни, ама абсолютно всичките трябва да не са истински и това си е в реда на нещата!)...
Селски, Начо Селски.
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”