Да, където и да го сложиш е все тая, от всяко едно място може да се ползва
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Камерата не работи при Viber [РЕШЕНА]
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Камерата не работи при Viber
След толкова години пред компютър не знаеш какво значи Cut ли
Написал съм го изрично в скобите. Докато Copy копира и прави копие, Cut мести файла и няма да го имаш на две места.
Прочетено: 2548 пъти

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Реших, че след като си го сложил в скоби е вашето компютърно име за файл
Те сега с твоето обяснение, покорно си признавам, че местенето на файл от едно място на друго се нарича cut. Дори за пъри път го чух
Както и да е. Провлачих иконката и е на десктопа, въпреки че адски мразя екрана да ми е изпълнен с иконки. Все се чудех едно време на колежките си, че всичко го плескаха на екрана и най-вече - как го намира после защото не бяха подредени, а където се е паднало. Обичам повечето неща да са вътре и да си ги вадя когато ми трябват. За това попитах как да го върна в старт менюто, но това не е проблем.
А шор кът как се правеше? Просто информативно. На бозата още помня, а тук не мога да се сетя
И нямам камера, но поне имам Вайбър.
Тенкс Мозо

Те сега с твоето обяснение, покорно си признавам, че местенето на файл от едно място на друго се нарича cut. Дори за пъри път го чух
Както и да е. Провлачих иконката и е на десктопа, въпреки че адски мразя екрана да ми е изпълнен с иконки. Все се чудех едно време на колежките си, че всичко го плескаха на екрана и най-вече - как го намира после защото не бяха подредени, а където се е паднало. Обичам повечето неща да са вътре и да си ги вадя когато ми трябват. За това попитах как да го върна в старт менюто, но това не е проблем.
А шор кът как се правеше? Просто информативно. На бозата още помня, а тук не мога да се сетя
И нямам камера, но поне имам Вайбър.
Тенкс Мозо
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

С тоя AppImage е по-трудно да се добави в менюто, пак ще изпишем сто романа. Можеш да го сложиш в папката с програмите на десктопа и когато ти трябва, да го стартираш оттам. Ако искаш да се върне предишното положение, отвори терминал, копирай и пейстни следното:
Вкарваш паролата като те пита, натискаш Y, когато те попита, изчакваш да си свърши работата и след това ще е както преди. Тогава можеш да изтриеш файла, който свали, тоя, дето го прави изпълним.
Код за потвърждение: Избери целия код
flatpak install flathub com.viber.Viber
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Благодаря МозоMozo написа: Пет Дек 05, 2025 18:11 С тоя AppImage е по-трудно да се добави в менюто, пак ще изпишем сто романа. Можеш да го сложиш в папката с програмите на десктопа и когато ти трябва, да го стартираш оттам. Ако искаш да се върне предишното положение, отвори терминал, копирай и пейстни следното:
Вкарваш паролата като те пита, натискаш Y, когато те попита, изчакваш да си свърши работата и след това ще е както преди. Тогава можеш да изтриеш файла, който свали, тоя, дето го прави изпълним.Код за потвърждение: Избери целия код
flatpak install flathub com.viber.Viber
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Абсолютно вярно, по навик съм написал за паролата, благодаря за корекцията 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 9 Отговори
- 601 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 17:07
-
-
Жена, заснета в салон в Бургас: Камерата е била насочена към интимните части. Излъчвано е на живо
от Mozo » Вто Фев 03, 2026 12:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Фев 03, 2026 12:07
-
-
- 0 Отговори
- 166 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Нед Ное 09, 2025 13:43