Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Словесните напъни на българина
Re: Словесните напъни на българина

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Заеби, да си географски и политически в Европа и да се молиш Европа да потъне и постоянно да говориш против нея. Това дори и маймуните не го правят. Мега спрели са тея

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Русия била богата, ахахахаха
Тоя искам у Сибир даго заточат, възможно на-бързо 

Виж последната снимка - "МАЙКА РУСИЯ", "Да ядем на Путлер оная работа".Mozo написа: Сря Май 20, 2026 11:45 Русия била богата, ахахахаха![]()
![]()
Тоя искам у Сибир даго заточат, възможно на-бързо
![]()
Само като видя тази снимка на този боклук, направо ми идва да му строша пръстите и повече да не пише нито от телефон, нито от компютър. Е така ми действа руската пропаганда при мен. Направо избенсявам като видя от някой бългомразец - "МАЙКА РУСИЯ". Идва ми да му счупя главата
Е, за едно нещо Маус е права - търговците приравниха цените лев-евро почти едно към едно, даже и без война, пък тя им дойде дюшеш. Което се очакваше, де. Пък пушилката по новините за мерките на държавата са за който им вярва.
Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не съм съгласен - тук-там може и да има нещо подобно, но повечето цени не са 100% нагоре, говорим си малко наизуст сега.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Майко мила
И има 63 харесвания
Всъщност то е тъжно, пък аз се смея, ама... Пък и не мога да разбера как могат да се олицетворяват с един реален убиец и агресор. Какво толкова ги кефи завземането на чужди територии и убиването на невинни хора? Олигофрени ли са, и те ли искат да са убийци, какво 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Стартъпът на българина Влад Тенев, който струва $900 милиона
от Mozo » Пет Юли 11, 2025 13:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 288 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo