Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Кой е тук, част поредна
Re: Кой е тук, част поредна
Добро утро

Прочетено: 66052 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Добро утро
Хубав да ви е деня
Относно колите @Montoya винаги има аргументирано мнение и винаги му вярвам. Само дето той няма времето да ми потърси кола. А и моите параметри са по-различни. Евтина, височка, малка, не е нужно да е мощта, не е нужно да е 4х4 и задължително да е на бензин и с ръчни скорости. Сега с този очен проблем съвсем намалих шофирането. Просто ми се иска накрая на пътя си да сменя тази Агила, която не я харесвах още от началото. В случая няма от къде да получа помощ/съвет/насока за такава кола.Mozo написа: Сря Май 20, 2026 02:57 Нямах предвид точно цвета конкретно, а идеята. Че Монтоя има аргументирано мнение, а ти го караш на чувство, те това исках да кажа![]()
Хубав да ви е деня
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Естествено, нали затова го питаш
Хубав и на теб
Аз имам едно Сузуки 4х4 за продан, ама ще е малко по-натам, първо ще го покарам. Иначе продавам и полото, ама без климатик никой го не ще

Здравейте

Аз имам едно Сузуки 4х4 за продан, ама ще е малко по-натам, първо ще го покарам. Иначе продавам и полото, ама без климатик никой го не ще
Здравейте

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Интересно. Когато имаш време качи снимки. Така Поло дори не се сещам на коя марка е. А, сега чукнах в нета. Фолцваген, нали? И какво като няма климатик. То и Агилата има климатик с изгорял компресор май, които дори не си направих труда да оправя. Мразя климатици в кола.Mozo написа: Сря Май 20, 2026 11:44 Естествено, нали затова го питашХубав и на теб
![]()
![]()
![]()
Аз имам едно Сузуки 4х4 за продан, ама ще е малко по-натам, първо ще го покарам. Иначе продавам и полото, ама без климатик никой го не ще![]()
![]()
Здравейте![]()
![]()
![]()
Сега ги гледам. Не са лоши, но пак ниски отпред.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Да, ниски са, иначе е бонбон, ама явно си забравила:
https://www.kaminata.net/forum/viewtopic.php?t=153274
Но на теб не ти върши работа. Иначе за града се е утрепало - харчи доста малко, като го постегнах не се чупи чаак толкова, но си е немски ташак, такива дребни неща и недомислици, постоянно има нещо да те ядосва и да се троши

Но на теб не ти върши работа. Иначе за града се е утрепало - харчи доста малко, като го постегнах не се чупи чаак толкова, но си е немски ташак, такива дребни неща и недомислици, постоянно има нещо да те ядосва и да се троши

Добро утро

AsusVivoBook17
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Добро утро
А Сузукито? Тях ги уважавам, но не всеки модел.
Да, сега когато видях, се сетих. Много е сладка. За градско се е утепала, но за баирите при мен няма да стане. Иначе много ми хареса.Mozo написа: Чет Май 21, 2026 01:43 Да, ниски са, иначе е бонбон, ама явно си забравила:
Но на теб не ти върши работа. Иначе за града се е утрепало - харчи доста малко, като го постегнах не се чупи чаак толкова, но си е немски ташак, такива дребни неща и недомислици, постоянно има нещо да те ядосва и да се троши![]()
![]()
![]()
А Сузукито? Тях ги уважавам, но не всеки модел.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Сузукито си е мини джипка, 4х4, точно като за теб, ама ще го продавам другата година, не сега, че нещо свикнах с две коли, а другата седмица най-вероятно разкарвам полото
Здравейте

Здравейте

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
За Сузукито ми е мерака. И защо са ти две коли като имаш Лагуната. Тя вози все едно си на фотьойла в хола . До догодина може да съм гушнала букетаMozo написа: Чет Май 21, 2026 11:10 Сузукито си е мини джипка, 4х4, точно като за теб, ама ще го продавам другата година, не сега, че нещо свикнах с две коли, а другата седмица най-вероятно разкарвам полото![]()
![]()
![]()
Здравейте![]()
![]()
![]()
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Защото си е готино, осъзнах го след като и полото дойдеMouse написа: Чет Май 21, 2026 18:27За Сузукито ми е мерака. И защо са ти две коли като имаш Лагуната. Тя вози все едно си на фотьойла в хола . До догодина може да съм гушнала букетаMozo написа: Чет Май 21, 2026 11:10 Сузукито си е мини джипка, 4х4, точно като за теб, ама ще го продавам другата година, не сега, че нещо свикнах с две коли, а другата седмица най-вероятно разкарвам полото![]()
![]()
![]()
Здравейте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нема гушваш нищо

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Плъхолюбител

Здравейте

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Европейските борси с четвърта поредна сесия на повишения
от Mozo » Пет Май 22, 2026 11:50 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 2 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Май 22, 2026 11:50
-
-
-
Пътят на войната докрай: Поредна крачка на Путинова Русия по него (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Вто Яну 20, 2026 11:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 29 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Яну 20, 2026 11:19
-
-
-
Поредна руска ракета уцели жилищен блок в Украйна. Тече преброяване на загиналите и ранените (ВИДЕО)
от Mozo » Пон Дек 01, 2025 12:52 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 143 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 01, 2025 12:53
-
-
-
Метроавтобус заменя част от Линия 3 на метрото
от Mozo » Пон Май 11, 2026 13:16 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 11 Преглеждания
-