Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Болен зъб,и страх от зъболекар!Поооощ!

Споделен проблем - половин проблем.
ylenceto
Регистриран

Re: БОЛЕН ЗЪБ,И СТРАХ ОТ ЗЪБОЛЕКАР!ПОМООООЩ!

Мнение от ylenceto »

Мене мнохо ме е страх от зъболекари.Дори като си помисля че ще ходя направо изтръпвам и корема ми се свива на топка.И като знам че другата седмица ще ходя да ми пломбират зъба направо изтръпвам.Ужасно много много много ме е страх.Не знам какво да направя!!!! :help: :help: :help: :help: :help:
Прочетено: 7345 пъти
Аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо

Мнение от Kpuc »

Я погледни какъв хубав дъжд вали на вън :lol: :lol: :lol: Абе мисли за други неща, не за зъболекаря
:обичам камината:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това явно е фобия. Няма нищо страшно. Просто кажи на зъболекаря задължително да ти сложи упойка и няма да разбереш нищо :thumbright: .
Изображение
Аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо

Мнение от Kpuc »

И мен ме беше страх, пък ми изкърпи зъбите без упойка
:обичам камината:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ами, то си е до човек. Аз отивам с мерак и никога не съм ползвал упойка, докато брат ми е пред припадък когато му се наложи :) .
Изображение
Аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Re: Болен зъб,и страх от зъболекар!Поооощ!

Мнение от Ми_ми »

Нормално, аз също отивам на зъболекар след като съм припаднала поне веднъж :lol: :lol:

" Заговори, че да те видя." - Сократ

ylenceto
Регистриран

Мнение от ylenceto »

Като знам че другата седмица ще ми го пломбират зъба с онова въртящоо направо изтръпвам.Казахами че като съм била мака и като са ми правили пломба на някой зъм съм плакала много !!!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Упойка е решението при теб. Струва не повече от 5 лева :) .
Изображение
Аватар
Stoiedno
Пристрастéн
Пристрастéн
Обратна връзка:

Мнение от Stoiedno »

Страданието от страха е по-голямо от страданието от болката....В резултат усмивката ни може да стане, като на героите на Костурица от "Черна котка, бял котарак". Не сте ли поне малко суетни бе хора, 2-пъти в годината при "зверолекаря", без причина, могат да ви спестят доста мъки. И едва ли ще ви излезе повече от 100-тина лева....за цяла година, не е много.
42
Аватар
Деп
Почетен член
Почетен член

Мнение от Деп »

ylenceto написа:Мене мнохо ме е страх от зъболекари.Дори като си помисля че ще ходя направо изтръпвам и корема ми се свива на топка.И като знам че другата седмица ще ходя да ми пломбират зъба направо изтръпвам.Ужасно много много много ме е страх.Не знам какво да направя!!!! :help: :help: :help: :help: :help:
Не знам в кой век живееш. Всички стоматологични интервенции могат да са безболезнени, няма никаква причина за паника. :evil3:
Аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Обратна връзка:

Мнение от drumata »

Изобщо даже. Хем те питат по 10 пъти- "ау, да не те заболя?". Ако не си предупредя зъболекаря, че настръхвам и правя грозни физиономии от гъдел по зъбите, даже настава паника в кокошия двор- то упойки, медикаменти някакви, не ми се става оттам чак :lol: Не само, че обезболяващите ти носят един ден без напрежение, което ме държи на стола... ами и като стана оттам трябва да плащам, което ме кара да си седя колкото се може по-дълго :lol:
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

:toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
Ми_ми
Адвокат на Дявола
Адвокат на Дявола

Мнение от Ми_ми »

drumata написа:Изобщо даже. Хем те питат по 10 пъти- "ау, да не те заболя?". Ако не си предупредя зъболекаря, че настръхвам и правя грозни физиономии от гъдел по зъбите, даже настава паника в кокошия двор- то упойки, медикаменти някакви, не ми се става оттам чак :lol: Не само, че обезболяващите ти носят един ден без напрежение, което ме държи на стола... ами и като стана оттам трябва да плащам, което ме кара да си седя колкото се може по-дълго :lol:
:lol: :lol: Ххахаха, ама колкото по-дълго, толкова повече плащаш PDT_Love_18 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

" Заговори, че да те видя." - Сократ

Аватар
Деп
Почетен член
Почетен член

Мнение от Деп »

Ми_ми написа:
drumata написа:Изобщо даже. Хем те питат по 10 пъти- "ау, да не те заболя?". Ако не си предупредя зъболекаря, че настръхвам и правя грозни физиономии от гъдел по зъбите, даже настава паника в кокошия двор- то упойки, медикаменти някакви, не ми се става оттам чак :lol: Не само, че обезболяващите ти носят един ден без напрежение, което ме държи на стола... ами и като стана оттам трябва да плащам, което ме кара да си седя колкото се може по-дълго :lol:
:lol: :lol: Ххахаха, ама колкото по-дълго, толкова повече плащаш PDT_Love_18 :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Не е съвсем така. При нас не се плаща за време на престой, както при адвокатите например. Да не говорим, че консултациите ни са съвсем безплатни. :evil3:
Сещам се сега за един колега хирург, той все ми казваше,че няма угодия на нашите пациенти. Казва ми - ако му извадя бързо зъба, пациентът ще рече - я, за толкова кратко време и ми взе 30 лв. примерно.Ако му го вадя по-продължително, пациентът казва - тоя па толкова време вади един зъб...сигурно не го бива... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Та последно ми сподели,че като му седне пациент и го питал - бързо или бавно да ти го вадя, все толкова пари ще ти струва... :evil4: :evil4: :evil4:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Хаха, ебаси пича :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”