Рой Дюпюи
Толкова си приличат в раменете...Какъв поглед само,какво излъчване,каква смелост
Е тоя трябва да е с най-хубави рамене,да ви каже страрило,такива нахъсани,злобнички,страстни,рамене с муцунка
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Не го искаш космат ли, какво?Mozo написа:Може ли без космалаците![]()
![]()
О, да, бе, такава смелост се иска да пребиваш жена си като се напиеш всяка вечер, че просто ноу комент...kakavida написа:
Толкова си приличат в раменете...Какъв поглед само,какво излъчване,каква смелост![]()

Не беееееbeggginer написа:Не го искаш космат ли, какво?Mozo написа:Може ли без космалаците![]()
![]()
![]()
Плочките са на два принципа. Или генетично имаш нисък процент подкожни мазнини, или ползваш химия, за да се пребориш с генетиката.
И в двата случая, се спазва сериозна диета, за да придобият вида на този от първата снимка на Veronica. И пълният ефект е краткотраен. Е специално тези моделчета и актьори, се друсат постоянно с нужните медикаменти и са винаги на диета. Това им е работата. Да карат Вероники да въздишат по тях.

Не всички страдаме от такава липса на вкус.Veronica написа:Момчетата искам мацки като Анджелина примерно

Тогава аз ще ти отговоря директноIvan0v написа:Мен нещо конкретно ме интересува.Всичко друго освен за раменете си е чисто разводняване на темата.
хЕ ХЕ,sansusi написа:Тогава аз ще ти отговоря директноIvan0v написа:Мен нещо конкретно ме интересува.Всичко друго освен за раменете си е чисто разводняване на темата.: На мен раменете и гърба на мъжа не ми правят никакво впечатление. Ако става въпрос за красиво мъжко тяло... да мога да се загледам, даже да се впечатля /красотата плакне очите и възбужда желания/. И до там! Няма да изявя желание да прегърна широките красиви рамене на мъж предизвикал у мен само чувство за естетика.
Ама то така става, бе моме. Ти си въздишай, ама да знаеш, че не сме станали като бикове, от ядене на теменужки.Veronica написа:Момчета много сте докачливи. Не исках никого да обиждам.
Човека питаше, какво прави впечатление на жените- дадох само мнение , а вие се хванахте за блъскане, химия и какво ли още не.
Все пак и ние трябва да въздишаме по нещо от време на време защото иначе живота ни ще стане съвсем скучен.
Момчетата искам мацки като Анджелина примерно, защо и ние да не си повъздишаме по някой красавец от време на време
Да, но не само раменете, а цялостно стойката на един мъж привлича женското око.Ivan0v написа:Прави ли ви впечатление, ужажаеми госпожици и госпожи, раменете на един мъж.Дали е широк, как са оформени ?