Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Ко'й туй нйещо...
Re: Ко'й туй нйещо...
Коте, сравни моето и твоето мнение и може би ще откриеш, че ти си по- крайна. Оценката в моя пост за хората с нетрадиционна сексуална ориентация е по- скоро умерено негативна. За мен обаче, има разлика между прилагателните имена "правилен" и "параведен" , употребени като поясняващи на съществителното име "път", а може би паронимията е съзнателно търсена от твоя страна?! Нямам нищо против тези, т. н. "различни" , имам обаче против афиширането им, излишното преекспониране, фетишизирането, от това страдат подрастващите. А що се отнася до моите деца, те са моя грижа, отговорност и радост; все пак ние се оглеждаме в децата си, нали? 
Прочетено: 1562 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

А кой тук говори за хора с нетрадиционна сексуална ориентация
Mozo написа:Те и не искат да ги харесват мъже, така че това не ги интересува. Над 90% от транссексуалните са със хетеросексуална ориентация. Има и транссексуални жени, да по-малък брой, предвид свободата, която имат жените в избора на стил и дрехи. Глупаво е да кажем, че жена, която облича панталон иска да се харесва от жени и да прави секс с тях

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Шони, да наречеш някого извратен, за мен е крайност. Аз не виждам крайност в това, в което аз съм написала. Просто смятам, че всяко преекспониране на нещата които са неразбрани от много хора, вреди повече отколкото помага. Насаждането на негативизъм и отричане пречи на всички. Също така не разбирам защо е правилно да се афишира един хетеросексуален, а всички други кросдресъри, транссексуални, лесбо, гейове и прочие да се тикат в миша дупка. Не е ли по-добре да се знае, че ги има, да ги виждаме наяве, а не да ги принуждаваме да се преструват пред нас, че не са такива. Кой печели от това, да се лъжем че някой не е такъв или онакъв. Един вид, ще подкрепим лицемерието, двуличието и лъжата.
Колкото до децата, всички знаем, че искаме и се опитваме да направим най-доброто за тях, но истината е, че когато пораснат, а дори и от по-малки, те започват да взимат живота си в свои ръце и пътя по който ще вървят. Без значение от какво сме се опитвали и се опитваме да ги предпазим.

Колкото до децата, всички знаем, че искаме и се опитваме да направим най-доброто за тях, но истината е, че когато пораснат, а дори и от по-малки, те започват да взимат живота си в свои ръце и пътя по който ще вървят. Без значение от какво сме се опитвали и се опитваме да ги предпазим.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Точно защото мразя двуличието и лъжата , написах горното. 
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

A за мен са гнусни и нямам никакво намерение да бъда толерантен и умерен.
Ний тука сички парле ву франсе

Тогава не бъди толерантен и към животните - знаеш ли колко котки и най-вече кучета съм виждал, дето мъжко налита да е*е мъжко? Защо при животните се смята за нормално, а при хората - не? Някой по-нагоре говореше за двуличие - ми че това си е двуличие: за четириногите може, за хората - не.Nibelung написа:A за мен са гнусни и нямам никакво намерение да бъда толерантен и умерен.
Едит: да добавя, че на английски за такива мъже има две думи: едната е "Crossdresser", което обаче не го прави задължително обратен; другата е "trap", като това са основно гейове, които искат да влязат напълно в ролята си на жена, обличат се като такава и си намират гаджета мъже или други traps. Чувал съм за хетеросексуални traps, но още никой не е срещал хетеро trap.
Разликата обаче между двете е, че кросдресърите просто се обличат като жени без нищо допълнително, докато the traps прилагат диети, някои дори взимат женски хормони, за да стане тялото им по-женствено. А синоними на trap, но по-рядко употребявани, са думите "ladyboy" и "gurl".
Отделно ги има и т.нар. "trap lovers" - сиреч мъже, които харесват traps и имат връзка или биха имали връзка с trap, ако им се удаде възможност - какъвто съм аз: активен бисексуален trap lover.
Абсолютно съгласна.Дразни ме непременната показност и преднамереност на подобен тип персони напълнили телевизии и медии които си мислят,че обществото едва ли не им е длъжник за това,че са се родили/станали различни.шони написа:Нямам нищо против тези, т. н. "различни" , имам обаче против афиширането им, излишното преекспониране, фетишизирането, от това страдат подрастващите.
Това,не го вярвам Мозо.Мисля че е скалъпена лъжа.Жената се обува в панталони но не си отглежда мустаци и брада,нито косми по гърдите,и дори и в панталони се старае да подчертае женствените си страни.Докато "мацките" от поста на Радо са се феминизирали до неузнаваемост бидейки мъже.Само натуралните кросдресъри които пуснах подозирам че може би все пак си падат по жени,макар че пак нещо не е както трябва щом са облечени по този начин.Mozo написа:А кой тук говори за хора с нетрадиционна сексуална ориентация![]()
Mozo написа:Те и не искат да ги харесват мъже, така че това не ги интересува. Над 90% от транссексуалните са със хетеросексуална ориентация. Има и транссексуални жени, да по-малък брой, предвид свободата, която имат жените в избора на стил и дрехи. Глупаво е да кажем, че жена, която облича панталон иска да се харесва от жени и да прави секс с тях
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Логиката ти страшно издиша - без да се обиждаш. Да не би жените в армията (поне в американската, де, за нашата не знам дали имаме армия, камо ли пък жени в армията), които ги карат да се подстригват късо и да носят военна униформа да са лесбийки? Или пък тези, които предпочитат да ходят късо подстригани?Freyja написа:Само натуралните кросдресъри които пуснах подозирам че може би все пак си падат по жени,макар че пак нещо не е както трябва щом са облечени по този начин.
Същото е и с кросдресърите - просто им харесва да са различни. Мерилин Менсън е готически кросдресър, но доколкото знам е хетеросексуален - все от някъде щеше да се чуе, ако беше обратен.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

В това няма никаква логика. Половината "ваши" дрехи са били наши в миналото, дори и за такива, които не си представяш. Защо вие можете да си носите всичко наше, без някой да ви лепи етикети, а обратното не е позволено? Че се и свързва със сексуална ориентацияFreyja написа:Това,не го вярвам Мозо.Мисля че е скалъпена лъжа.Жената се обува в панталони но не си отглежда мустаци и брада,нито косми по гърдите,и дори и в панталони се старае да подчертае женствените си страни.Докато "мацките" от поста на Радо са се феминизирали до неузнаваемост бидейки мъже.Само натуралните кросдресъри които пуснах подозирам че може би все пак си падат по жени,макар че пак нещо не е както трябва щом са облечени по този начин.

Ха,ама може бе-носете.Но между носенето на женски дрехи и правенето на жена има разлика.Те и шотландците носят полички,ама че са отделен пол се вижда и отдалече.Ами естествено,че се свързва със сексуална ориентация-жената и мъжът имат различна физика и структура и когато жената иска да се хареса на мъж/или обратното/ подчертава именно тези различия които биха я/го/ направили привлекателен/на за противоположният пол.Ако аз реша да се направя на мъж с всичките му атрибути-мускули,походка,говор и изобщо поведение,какъв пол е по-вероятно да ме загледа-мъжки или женски?Mozo написа:В това няма никаква логика. Половината "ваши" дрехи са били наши в миналото. Защо вие можете да си носите всичко наше, без някой да ви лепи етикети, а обратното не е позволено? Че се и свързва със сексуална ориентацияFreyja написа:Това,не го вярвам Мозо.Мисля че е скалъпена лъжа.Жената се обува в панталони но не си отглежда мустаци и брада,нито косми по гърдите,и дори и в панталони се старае да подчертае женствените си страни.Докато "мацките" от поста на Радо са се феминизирали до неузнаваемост бидейки мъже.Само натуралните кросдресъри които пуснах подозирам че може би все пак си падат по жени,макар че пак нещо не е както трябва щом са облечени по този начин.Хомофобията относно мъжете е меко казано отвратителна - жена може да вдига щанги, може да се облече в сако и панталони, може да става полицай, военен, може да си ходи за ръка с приятелките и не е обратна, но ако мъжът направи нещо подобно, веднага се окачествява като някакъв си. Рамките са жестоки и не знам кой и дали го осъзнава.
Хич не ми куца логиката.Вашата куца-вие сравнявате биологични дедености с професии.Можело ли една жена да бъде полицай-ами може.И изобщо не е нужно да се превръща в Хълк.И мъжете може да са медицински сестри и детегледачки без да е нужно да се правят на това което не са по природа.
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Това, което казваш в последния пост не го отричам, но съм сигурен как би реагирала на мъж с пола, токчета и чорапогащник. Нищо, че всичките три дрехи са били мъжки в миналото. 99% от хората биха го заклеймили като обратен, а това няма връзка със сексуалност. Също така си представи, че някой мъж може да иска да е жена и да не харесва мъже. Хей така, просто не ги харесва, а това автоматично го прави хетеро, ако ще и ламаринен поглед да си тахлузи. Жена може да иска да е мъж, но да не харесва жени - простичко е и болшинството от транссексуалните са така 

Ами,бих реагирала като нормална жена-не бих го възприела като потенциален сексуален партньор.И нищо повече...Mozo написа:Това, което казваш в последния пост не го отричам, но съм сигурен как би реагирала на мъж с пола, токчета и чорапогащник. Нищо, че всичките три дрехи са били мъжки в миналото. 99% от хората биха го заклеймили като обратен, а това няма връзка със сексуалност. Също така си представи, че някой мъж може да иска да е жена и да не харесва мъже. Хей така, просто не ги харесва, а това автоматично го прави хетеро, ако ще и ламаринен поглед да си тахлузи. Жена може да иска да е мъж, но да не харесва жени - простичко е и болшинството от транссексуалните са така
Така,както ти би реагирал на жена изглеждаща и държаща се като шампион по борба тежка категория./предполагам
Кой какво харесва си е личен избор,ама да ми ги възхваляват такива сбъркани/защото те са сбъркани в най-буквалния смисъл на думата-без това да ги прави лоши хора/и да слушам и гледам постоянно за тях,как били дискриминирани видиш ли,нещо не ми се нрави.Че то за къде,къде по-съществени неща не се дава гласност-инвалиди,болни и пр. а във всяка медия само техния вой се чува.