Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вече можем да проверяваме пробега на автомобила по VIN, вижте как

Разни там колички, камиончета, багерчета и други на колелета :p .
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Вече можем да проверяваме пробега на автомобила по VIN, вижте как

Мнение от Mozo »

Вече можем да проследим пробега на автомобила във времето. Такава проверка можем да направим на сайта на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация".

Справките стават на база на записаните при годишните технически прегледи данни и обхващат периода след 2012 г. (т.е. ако искате да видите на колко е било вашето МПС при ГТП през 2010 г., няма да можете).

Услугата е напълно безплатна и освен показанието на километража, дава данни и за статуса на всеки преглед (дали е минат или не), каква е разликата в километрите спрямо предишния преглед, докога е валиден актуалният ГТП и др.

Линк към проверката на ППС пo VIN номер (или номер на рама) можете да откриете ТУК.
Прочетено: 374 пъти
Изображение
Shaker
Доктор
Доктор

Re: Вече можем да проверяваме пробега на автомобила по VIN, вижте как

Мнение от Shaker »

Това е много добро за проследяване на автомобил, но само ако е купен в България и е минавал ГТП тук. Проверих си моята кола и си излиза пробегът, oткакто съм я купил. За съжаление няма как да се включат трошките "нов внос" от Горубляне и Дупница...
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Трябва да се почне от някъде, нали тия нашите евро депутати опитват да прокарат такъв закон за обща база данни и да може човек да проверява записаните сервизи и километражи на колите. Като цяло повечето държави в ЕС имат техни база данни, някъде са платени, някъде безплатни и ако ги обединят става екстра. Леко полеко ще стане работата. Аз също проверих моята, от 2013 година има данни за прегледите, аз я купих 2020 година.
Този преди мен за 7 години е минал 30 хил км, 3 години колата не е ходила на ГТП. Той ми каза, че 3 години са я оставили някъде и са забравили къде, та толкова им трябвали да я намерят :mrgreen: Аз не му повярвах тогава, но ето, оказа се вярно :toothy10:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Това твоето звучи по-невероятно и от Самоковска история :lol:
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Хаха, той предишния собственик беше от Самоков :toothy10: или май от Белчин, но в Белчин работеше горски, а беше Самоковец :headbang:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Значи смятай по три :lol:

В Англия също ги превъртат, но понеже от време оно има история на MOT (ГТП), в която при всеки преглед се въвежда mileage, гледат от година на година да правят положителен прираст. Респективно, когато видиш че колата е с -30,000 мили от предния преглед, е ясна работата. Тия неща фигурират там и светят като червени лампи.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Авто-мото”