Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Автомобилен куиз: Познайте колата
Автомобилен куиз: Познайте колата
В днешната ни загадка, частично показваме популярни коли от родните пътища, като целта ви е да познаете марката. Да започваме!
https://fakti.bg/quiz/403-avtomobilen-k ... yte-kolata
Прочетено: 146 пъти
https://fakti.bg/quiz/403-avtomobilen-k ... yte-kolata
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Re: Автомобилен куиз: Познайте колата
Обърках три марки, това е. Тестът не е труден и малко ме е яд, че не успях да постигна по-добър резултат. УспехКрай!
Верни отговори до момента:
0 — 0 % (5 участника) 1 — 0 % (14 участника) 2 — 0 % (40 участника) 3 — 1 % (103 участника) 4 — 2 % (193 участника) 5 — 3 % (286 участника) 6 — 4 % (451 участника) 7 — 8 % (Ти и още 841 участника) 8 — 14 % (1585 участника) 9 — 24 % (2705 участника) 10 — 44 % (4931 участника)
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Всичките ми бяха ясни, само едно не, не знаех дори, че има, ама няма да издавам, да не спойлвам теста
9 от 10 

- elementaryos
- Почетен член

- Валсо
- Дарител

- Обратна връзка:
Излагате се! Аз, дето не'ам ни книжка, ни кола, ги познах всичките от раз и без замисляне, пък шофьорите ги объркахте.

https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Че какво общо има това, че имаш кола или си шофьор? Ако жена ми има книжка, длъжна ли е да знае нинам си кой модел на Киа и има ли въобще връзка между двете неща?

- Валсо
- Дарител

- Обратна връзка:
Ами предполага се, че като си шофьор и ги гледаш тия коли нон-стоп на пътя, ще знаеш нещата по-добре, отколкото някой без кола.Mozo написа: Нед Яну 18, 2026 00:43 Че какво общо има това, че имаш кола или си шофьор? Ако жена ми има книжка, длъжна ли е да знае нинам си кой модел на Киа и има ли въобще връзка между двете неща?
По същия начин се предполага, че технически инженер ще е по-наясно с формули за изчисление кога винкел ще се счупи при огъване или нагряване, отколкото някой, който използва винкела само за побой.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не е вярно. Има хора, които са шофьори с десетилетия и не познават марките. Просто не ги интересува и не би трябвало да ги интересува.

И шофьор да си ако не те интересува и не си любопитен е все тая. Жените си избират колите по цвят без да им знаят марката, научават ги след като си ги купят какви коли карат.Валсо написа: Нед Яну 18, 2026 01:38Ами предполага се, че като си шофьор и ги гледаш тия коли нон-стоп на пътя, ще знаеш нещата по-добре, отколкото някой без кола.Mozo написа: Нед Яну 18, 2026 00:43 Че какво общо има това, че имаш кола или си шофьор? Ако жена ми има книжка, длъжна ли е да знае нинам си кой модел на Киа и има ли въобще връзка между двете неща?
По същия начин се предполага, че технически инженер ще е по-наясно с формули за изчисление кога винкел ще се счупи при огъване или нагряване, отколкото някой, който използва винкела само за побой.![]()
Относно куиза, не казвай, че си виждал и ти всичките модели на ферари на пътя, защото аз примерно още не съм срещал някои модели.
Иначе всичките ги уцелих и ми е интересно Мозо коя не е познал, бяха много лесни. Не казвай, че обърка алекото
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Даа, бе, алекото, което беше такъв лукс по времето на комунизЪма
Дори знам, че имаше модели с ладов двигател, което не беше най-доброто решение. S моделът май, ама не съм сигурен.
Офтопик:

- Валсо
- Дарител

- Обратна връзка:
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 8 Отговори
- 535 Преглеждания
-
Последно мнение от Zeroadhesion
Вто Юни 17, 2025 22:05
-