Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Автомобилен куиз: Електромобили срещу ДВГ
Автомобилен куиз: Електромобили срещу ДВГ
В днешния куиз сме ви подготвили снимки на десет различни автомобила, а вашата задача е да познаете с какво задвижване се предлагат те. Бъдете внимателни, тъй като някои от моделите се предлагат, както с електрически двигатели, така и с двигатели с вътрешно горене. Да започваме!
https://fakti.bg/quiz/495-avtomobilen-k ... reshtu-dvg
Прочетено: 133 пъти
https://fakti.bg/quiz/495-avtomobilen-k ... reshtu-dvg
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Re: Автомобилен куиз: Електромобили срещу ДВГ
Край!
Верни отговори до момента:
0 — 0 % (14 участника) 1 — 2 % (90 участника) 2 — 5 % (272 участника) 3 — 11 % (585 участника) 4 — 17 % (870 участника) 5 — 21 % (1072 участника) 6 — 19 % (Ти и още 972 участника) 7 — 13 % (684 участника) 8 — 7 % (354 участника) 9 — 3 % (167 участника) 10 — 2 % (96 участника)
Някои от въпросите ги знаех, други не. Освен това, линиите, съдържащи вариантите с отговори, са много плътни и скриват голяма част от модела. Не може хубаво да се види. Малко над средното ниво съм. Успех
Верни отговори до момента:
0 — 0 % (14 участника) 1 — 2 % (90 участника) 2 — 5 % (272 участника) 3 — 11 % (585 участника) 4 — 17 % (870 участника) 5 — 21 % (1072 участника) 6 — 19 % (Ти и още 972 участника) 7 — 13 % (684 участника) 8 — 7 % (354 участника) 9 — 3 % (167 участника) 10 — 2 % (96 участника)
Някои от въпросите ги знаех, други не. Освен това, линиите, съдържащи вариантите с отговори, са много плътни и скриват голяма част от модела. Не може хубаво да се види. Малко над средното ниво съм. Успех
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Валсо
- Дарител

- Обратна връзка:
2/10. ЕА вече са толкова много, че мойш ли да ги разбереш кой какъв е?
При Мерцедес поне има логика: електродвигател
няма нужда от охлаждане
"решетката" е плътен панел, а не реална решетка и лесно се познава кое е електрическо.
При останалите марки обаче си е чисто хвърляне на боб да познаеш кое с какъв двигател е, освен ако не си ги виждал вече. БМВ-то с изкецаната решетка съм го виждал вече и знам, че е ЕА, ама останалите...
При Мерцедес поне има логика: електродвигател
При останалите марки обаче си е чисто хвърляне на боб да познаеш кое с какъв двигател е, освен ако не си ги виждал вече. БМВ-то с изкецаната решетка съм го виждал вече и знам, че е ЕА, ама останалите...
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
9 от 10, само на късмет два от моделите с и двете задвижвания 
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Незадоволителният резултат при мен дойде от отговорите "и с двете задвижвания". Аз цъкам "само електрическо задвижваже" и съм убеден, че е така, защото въпросните електрички съм ги виждал. А ми излиза накрая, че отговорът е грешен, и това ме подразни.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 7 Отговори
- 304 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
Пон Дек 01, 2025 08:03
-