Кой нареди спирането на оръжейните доставки и военната помощ от САЩ за Украйна? Не знам, защо Вие не ми кажете. Въпросът и отговорът са от поредния абсолютно безсмислен брифинг на американския президент Доналд Тръмп – питането е на журналист, отговорът е на самия Тръмп. Той ясно показва безпомощността и нерешителността на американския президент да впрегне всички възможни сили и ресурси за намиране на устойчиво решение за край на войната в Украйна.
Тръмп все пак каза, че готвел "малка изненада" за Путин, визирайки темата с налагане на нови американски санкции срещу Русия. По-рано бившият председател на Камарата на представителите на Конгреса Нют Гингрич обяви, че днес, 9 юли, Сенатът ще гледа законопроекта на републиканеца Линдзи Греъм за налагане на нови санкции срещу Руската федерация.
https://www.actualno.com/europe/trymp-s ... 69460.html
Прочетено: 112 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тръмп се лигави за Украйна, но може и да готви неприятна изненада за Путин (ОБЗОР - ВИДЕО)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
От Китай: Путин подхвърли на Тръмп нови трохички за Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Сря Сеп 03, 2025 12:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 170 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Сеп 03, 2025 12:44
-
-
-
Малко съм разочарован от Путин, но вие се предайте: Все същото от САЩ при Тръмп за Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Ное 20, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 113 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 12:47
-
-
- 0 Отговори
- 122 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 22, 2025 13:17
-
-
Тръмп мисли да накара Китай да плати за победа на Украйна над Путин и Русия (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Окт 16, 2025 12:50 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 161 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Окт 16, 2025 12:50
-
-
-
Путин директно казал на Тръмп, че ще завзема още земи, САЩ може да реагират с далекобойни оръжия (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Пон Юли 14, 2025 12:01 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 131 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юли 14, 2025 12:01
-