Тежка катастрофа на прохода "Петрохан" прати четирима в болницата в Монтана. В пътния инцидент вчера са участвали мотоциклет и два автомобила.
Катастрофата е станала вчера около 19 часа. Мотоциклет, управляван от 47-годишен жител от Монтана, пътувал от София към Монтана, при движение с несъобразена скорост, на десен продължителен завой, навлиза в насрещната лента и се блъска странично в лека кола.
След удара се връща в своята лента и бива ударен отзад от товарен автомобил.
Вследствие водачът на мотора е със счупен ляв крак и травма на корема. Пътникът зад него е с комоцио. Трима пътуващи в ударената лека кола са пострадали – с фрактура на ребрата, счупена дясна ръка и фрактура на коляното. Всички са прегледани в болницата в Монтана, като четирима от тях са настанени за лечение, без опасност за живота, уточняват от пресслужбата на полицията в Монтана.
Пробите на тримата водачи са отрицателни за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.
https://bnr.bg/post/102184308/chetirima ... a-petrohan
Прочетено: 299 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тежка катастрофа на Петрохан, четирима са в болница
Re: Тежка катастрофа на Петрохан, четирима са в болница
Аз бях в Бързия тогава, патрулка, пожарна и две линейки изхвърчаха нагоре и затвориха прохода за 4 часа. Хората се плашат от Петрохан, а е в пъти по хубав проход от всички останали, но в случая предполагам тоя с мотора е изпреварил камиона и не си е направил сметка, първо, че са двама на мотора, второ моторът не спира като кола и не е могъл да вземе завоя и те така е станало, четирима в болница.
Друго което ми прави впечатление, има много мотористи по тоя път, и наши и чуждестранни. Чужденците карат изправени и нормално, нашите лягат в завоите и каските им винаги са в насрещното, карат като самоубийци
Друго което ми прави впечатление, има много мотористи по тоя път, и наши и чуждестранни. Чужденците карат изправени и нормално, нашите лягат в завоите и каските им винаги са в насрещното, карат като самоубийци
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

При нас нормалният моторист е като бялата лястовица. Всички са идиоти или кръгли идоти, а може би и пълни идиоти.

Миналата седмица отивайки си към Берковица след Костинброд ме настигна моторист с туристически мотор. Аз поддържам нормални скорости и винаги давам мигачи, тоя кара след мен 50 км до изхода на Гинци, въпреки че няколко пъти с ръка го подканях и му правех път да ме изпревари, накрая си разменихме по един вдигнат палец за респект, моторът беше румънски.
AsusVivoBook17
Вярно е бяла лястовица. На слизане от Бачково след един от тунелите, почти щях да убия един. Имаше уникалния шанс, че бях в колата с детето, майка му, баба му и дядо му и карах бавно и умерено. На ляв завой, излиза право срещу мен, изпреварвайки колона. Спаси го ниската ми скорост и аварийното ми спиране, плюс това че съм с десен волан и се приближих на два пръста от мантинелата. Беше легнал, засилен и главата му мина опасно близко до предния ми ляв калник.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тежка катастрофа на пътя Ловеч - Плевен взе две жертви
от Mozo » Вто Юли 15, 2025 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 89 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юли 15, 2025 12:06
-
-
-
Тежка катастрофа и огромно задръстване на “Цариградско шосе“
от Mozo » Чет Май 14, 2026 15:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Май 14, 2026 15:46
-
-
-
18-годишен загина, а четирима са в болница след гонка на пътя Велико Търново - Дебелец
от Mozo » Пон Яну 05, 2026 13:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 49 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Яну 05, 2026 13:38
-
-
-
Тежка катастрофа край Пловдив отне живота на трима души
от Mozo » Вто Ное 25, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 96 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Ное 25, 2025 12:48
-
-
-
Без книжка е един от шофьорите от тежката катастрофа с четирима загинали край Константиново
от Mozo » Чет Сеп 04, 2025 13:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 147 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Сеп 04, 2025 13:16
-