Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Той няма да си играе с мен": Големият коз на Тръмп срещу Путин и как диктаторът ще отклони вниманието от мира в Украйна

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

"Той няма да си играе с мен": Големият коз на Тръмп срещу Путин и как диктаторът ще отклони вниманието от мира в Украйна

Мнение от Mozo »

Срещата на върха в Анкъридж (щата Аляска) между американския президент Доналд Тръмп и руския диктатор Владимир Путин днес, 15 август (започва в 22 ч. българско време) е едно от събитията на годината. Залогът е бъдещето на суверенна европейска държава, нападната през февруари 2022 г. от по-големия си съсед, а държавният глава на САЩ вече е дал да се разбере пред европейските лидери и пред самия украински президент Володимир Зеленски, че няма да прави споразумения с Путин по териториални въпроси, без в тях да е включен и Киев. Самият Зеленски няма да участва в срещата.

Вчера следобед Доналд Тръмп говори пред медиите в Белия дом за събитието и ето какви са основните акценти от изявлението му:

Тръмп заяви, че ако не беше президент, Путин "много по-скоро би... превзел цяла Украйна", добавяйки: "Но аз съм президент и той няма да си играе с мен".
Доналд Тръмп каза, че ще разбере в първите няколко минути дали той и Путин ще имат "добра среща". Уточни, че в противен случай тя "ще приключи много бързо".
Целта на преговорите, каза държавният глава на САЩ, е да "подготви почвата" за друга среща - с руския лидер и украинския президент Володимир Зеленски.
В интервю за Fox News Radio по-рано през деня Тръмп заяви, че ако срещата е "добра", ще се обади на Зеленски, за да уговори друга, но добави, че има "25% вероятност тази среща да не бъде успешна".
Американският президент каза, че ще трябва да има "отстъпки" по отношение на границите между Русия и Украйна и териториите. "САЩ ще наложат санкции, ако срещата завърши зле", смята той.
"Войната в Украйна е вероятно най-трудна за спиране. Путин знае, че съм най-трудният противник, с когото някога се е сблъсквал. Мисля, че ще сключи сделка, мисля, че иска да сложи край на това", допълни Тръмп. Междувременно Кремъл заявява, че на срещата на върха между Русия и САЩ няма да бъдат подписвани документи.

https://www.actualno.com/europe/toj-nja ... 83863.html
Прочетено: 98 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: "Той няма да си играе с мен": Големият коз на Тръмп срещу Путин и как диктаторът ще отклони вниманието от мира в Укр

Мнение от Mozo »

Двама луди на среща, боже опази...
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”