Вицепрезидентът на САЩ Джей Ди Ванс заяви в сряда, че европейските страни ще трябва да поемат "лъвския пай" от бремето на гаранциите за сигурност на Украйна, съобщава "Ройтерс".
"Не мисля, че ние трябва да носим бремето тук. Мисля, че трябва да бъдем полезни, ако е необходимо, за да спрем войната и да спрем убийствата. Но мисля, че трябва да очакваме, и президентът със сигурност очаква, Европа да играе водеща роля тук", каза Ванс в интервю за Fox News.
"Без значение каква форма ще приеме това, европейците ще трябва да поемат лъвския пай от бремето."
https://news.bg/int-politics/vans-evrop ... rayna.html
Прочетено: 180 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Ванс: Европа да поеме гаранциите за сигурност на Украйна
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Румъния ще предостави военните си бази като част от гаранциите за сигурност на Украйна без да изпраща войски
от Mozo » Пет Авг 22, 2025 13:22 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 125 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Авг 22, 2025 13:22
-
-
-
Тръмп след преговорите: Ще има среща Путин - Зеленски. Гаранциите за сигурност ще са от европейските страни
от Mozo » Вто Авг 19, 2025 12:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 109 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Авг 19, 2025 12:20
-
-
-
Джей Ди Ванс - примерът колко много САЩ спъват Украйна и променят света към лошо (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Апр 09, 2026 13:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 5 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Апр 09, 2026 13:26
-
-
- 0 Отговори
- 100 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 27, 2025 11:52
-
-
ЕС за новия план на Русия и САЩ: Няма мир в Украйна без Украйна и Европа (ВИДЕО)
от Mozo » Чет Ное 20, 2025 12:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 116 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 12:53
-