Президентът на САЩ Доналд Тръмп днес каза, че е "много разочарован" от руския лидер Владимир Путин и добави, без да даде подробности, че администрацията му планира да предприеме някои действия за намаляване броя на жертвите в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
"Много съм разочарован от президента Путин, мога да кажа това, и ще направим нещо, за да помогнем на хората да живеят", каза Тръмп в интервю за популярното "Шоу на Скот Дженингс".
Американският президент заяви също, че "като цяло не е притеснен" по отношение на оста, която се сформира срещу САЩ и включва Китай и Русия.
Тръмп направи този коментар, след като вчера китайският президент Си Цзинпин посрещна редица държавни лидери, включително руския си колега, на среща на върха в китайския град Тянцзин.
Тръмп определи като „фалшиви новини" съобщенията в социалните мрежи за здравното му състояние, предаде Ройтерс.
Президентът допълни, че е бил много активен през почивните дни
Той даде коментара след като в мрежата плъзнаха очевидно погрешни слухове, че е починал.
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21220332
Прочетено: 121 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тръмп: Много съм разочарован от Путин
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тръмп: Разочарован съм от Путин, но не съм приключил с него
от Mozo » Вто Юли 15, 2025 12:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 68 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юли 15, 2025 12:23
-
-
-
Малко съм разочарован от Путин, но вие се предайте: Все същото от САЩ при Тръмп за Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Ное 20, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 112 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 12:47
-
-
-
Кремъл: Нова среща Путин - Тръмп може да се организира много бързо
от Mozo » Пет Сеп 05, 2025 13:18 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 392 Преглеждания
-