Владимир Путин заяви днес пред журналисти в Пекин, че е готов да се срещне с президента на Украйна Володимир Зеленски.
"Готов съм да се срещна с него. Но има ли смисъл да се срещнем?", каза руският президент, цитиран от "Скай нюз".
"Нека Зеленски дойде в Москва и срещата ще се състои. Ако срещата бъде добре подготвена, съм готов на нея", добави руският лидер.
На въпрос дали войната е към края си, той заяви, че "има светлина в края на тунела".
„Вярвам, че ако има здрав разум, е възможно да се постигне споразумение за приемлив вариант за прекратяване на този конфликт. Виждаме, че и настоящата администрация на САЩ има волята и желанието да намери това решение. Мисля, че има светлина в края на тунела. Ще видим. В противен случай ще бъдем принудени да постигнем всичките си цели с военни средства", каза Путин.
Според руския президент страната му напредва във всички фронтове в Украйна. По думите му Украйна „не е способна" да започне мащабни офанзиви и в момента се опитва да запълни празнините, като прегрупира силите си.
Визитата си в Китай той определи като "много полезна и позитивна".
Путин заяви, че са сключени споразумения относно „Силата на Сибир 2" – предложен газопровод за износ на енергия от Русия към Китай.
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21226544
Прочетено: 200 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Путин от Китай: Готов съм да се срещна със Зеленски, нека дойде в Москва (Видео)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тръмп: Ще се срещна с Путин, дори ако той не се срещне със Зеленски
от Mozo » Пет Авг 08, 2025 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 131 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Авг 08, 2025 13:05
-
-
-
Тръмп: Готов съм да участвам в среща между Путин и Зеленски
от Mozo » Съб Авг 16, 2025 12:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 178 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Авг 16, 2025 12:07
-
-
-
Зеленски: На Путин не му докладват колко е зле. Путин лично плаши НАТО с униформа и пистолет (ВИДЕО)
от Mozo » Сря Сеп 17, 2025 13:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 115 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Сеп 17, 2025 13:32
-
-
-
Как да се справиш, когато Путин и Тръмп те притискат: Формулата на Зеленски (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Сря Апр 08, 2026 11:35 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 23 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Апр 08, 2026 11:35
-
-
-
Путин и Тръмп в инфантилен разговор: Победих. И аз. А Зеленски дава факти (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Чет Апр 30, 2026 12:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Апр 30, 2026 12:05
-