"Единият човек тръгва да ме удря през прозореца на колата и оттам вече стана боят. Първият удар е нанесен от тях, после ние вече слизаме от колата". Това каза единият от задържаните - 18-годишният Кирил Гочев в съдебната зала. По думите му първият удар е нанесен от спътника на полицая, а после той му е отвърнал.
"Аз бях ударен в главата, със слизането бях изблъскан и си ударих главата в колата и нямам никакъв спомен от самия бой. С крака никого не съм удрял, ударих го с дясна ръка, при което човекът падна. Тръгнах да си отварям вратата, внимавайки да не го ударя, и в момента, в който слизам вече човекът се беше изправил от земята и ме блъснаха. Ударих си главата в рамката на колата и имам белег на главата", разказа още 18-годишният Кирил Гочев.
В събота Окръжният съд в Русе постанови мярка "задържане под стража" за четиримата задържани за побоя над полицейския началник на Русе Николай Кожухаров. Според обвинението Кирил Гочев е шофирал с превишена скорост. Той обаче отрече.
https://news.bg/crime/edin-ot-zadarzhan ... avata.html
Прочетено: 338 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Един от задържаните за побоя над Кожухаров: Бях блъскан и удрян в главата
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Митов: Записът от побоя над Николай Кожухаров потвърждава версията на МВР
от Mozo » Сря Сеп 10, 2025 11:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 109 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Сеп 10, 2025 11:56
-
-
-
Бащата на Жулиен, задържан за побоя над Кожухаров: Станала е само патърдия, без бой
от Mozo » Пон Сеп 08, 2025 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 292 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Сеп 08, 2025 13:07
-
-
-
Състоянието на ст. комисар Кожухаров се е влошило, по-тежки обвинения за задържаните
от Mozo » Пет Сеп 05, 2025 13:16 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 370 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Сеп 05, 2025 13:16
-
-
-
Николай Кожухаров: Получих два удара и до мен беше лицето, което се возеше на предната седалка
от Mozo » Пет Сеп 12, 2025 13:36 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Сеп 12, 2025 13:36
-
-
-
15-годишното момче, обвинено за побоя над полицейския директор в Русе, съди прокуратурата
от Mozo » Вто Сеп 30, 2025 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 64 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Сеп 30, 2025 12:06
-