Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Емил Кошлуков заплашва СЕМ с полиция и прокуратура: "Това не е регулатор, а партиен придатък"

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Емил Кошлуков заплашва СЕМ с полиция и прокуратура: "Това не е регулатор, а партиен придатък"

Мнение от Mozo »

Генералният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков, който от три години управлява извън мандат, изпрати официално изявление към медиите, в което директно напада Съвета за електронни медии (СЕМ) и го обвинява, че не изпълнява окончателното съдебно решение от 1 август, в което съдът постанови, че предварителното изпълнение от СЕМ, с което се "узаконява" прекратяване на процедурата за първия конкурс, е нелегитимно. "На 10 септември Съветът за електронни медии отново показа истинското си лице – арогантно, безцеремонно и политически зависимо. Вместо да изпълни окончателно съдебно решение, СЕМ предпочете да ме обругае, да ме сочи с пръст и да се представя за жертва. Това не е регулатор, а партиен придатък, който превърна безсилието си в театър на абсурда.", пише Кошлуков.

Според него СЕМ нарушава закона, но едновременно с това членовете му се чувстват заплашени. "Когато аз настоявам за върховенство на закона, за тях това е "заплаха". Когато гражданин търси правата си в съда, това било "натиск". Да, така е – в техния речник демокрацията е натиск, а беззаконието е ред", заявява директорът на БНТ.

https://www.actualno.com/society/emil-k ... 94534.html
Прочетено: 49 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”