Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Путин губи войната - ако печелеше, щеше да е в Киев и Одеса": Кийт Келог предупреди диктатора (ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

"Путин губи войната - ако печелеше, щеше да е в Киев и Одеса": Кийт Келог предупреди диктатора (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Русия всъщност не печели на бойното поле, заяви специалният пратеник на американския президент Доналд Тръмп за Украйна Кийт Келог на конференция в Киев. Той отбеляза, че лидерът на САЩ му е задал този въпрос преди срещата на върха с руския диктатор Владимир Путин в Аляска на 15 август. Очевидно републиканецът е искал да разбере в подробности каква е позицията на Москва, за да извлече от това полза при разговорите със стопанина на Кремъл.

"Путин може да казва, че печели, колкото си иска"

"Русия печели ли? Това е чудесен въпрос, защото президентът Тръмп ми зададе същия въпрос в Овалния кабинет преди около шест седмици. А аз отговорих: "Г-н президент, не ме слушайте. Вашият председател на Съвместното командване на въоръжените сили Дан Кейн ви чака отвън. Стои до колата. Доведете го, попитайте го за това. Той е вашият главен военен съветник", каза Келог.

След това отбеляза, че и той, и Кейн са казали на Тръмп едно и също нещо – разговорът за руска победа не е на масата към момента. "Дан каза същото. Печелят ли (руснаците)? Не. Те не печелят. А Путин може да казва, че печели, колкото си иска", допълни Кийт Келог.

https://www.actualno.com/europe/putin-g ... 95504.html
Прочетено: 67 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”