Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Неврохирург: Омръзнах ви с постове за опасно каране на тротинетки, а на мен - да виждам счупени черепи

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Неврохирург: Омръзнах ви с постове за опасно каране на тротинетки, а на мен - да виждам счупени черепи

Мнение от Mozo »

Може би следващия път ще се включа от операционната, дали някой ще се стресне, закани се д-р Светослав Тодоров

Снимки на счупен череп след падане от тротинетка, придружени с гневен пост във фейсбук, пусна в социалните мрежи бургаският неврохирург д-р Светослав Тодоров

в опит да привлече вниманието към опасността от карането на електрически тротинетки без каска

Докторът от дълго време апелира за безопасно използване на модерните средства заради стотиците тежки случаи на пострадали, които той и колегите му от УМБАЛ-Бургас оперират.

И макар постът да разбуни духовете – от поздравления до предложения за още по-тежки санкции, медикът е категоричен – хората не проумяват колко опасни могат да бъдат тези превозни средства.

"Може би ви омръзна от моите постове за травми от тротинетки, но и на мен ми омръзна да виждам счупените ви черепи от същите тези тротинетки, за които от години говоря! По този повод отново ще споделя няколко снимки, защото може и някой да се замисли (имам надежда, че някой мисли) - едната е ляв профил на здравия ви череп, преди да се качите на тротинетката, за да се повозите малко, защото е екологично, бързо се стига, минавате с нея навсякъде, не е нужно да сложите каска, защото сте пичове и на вас нищо няма да се случи.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21702834
Прочетено: 84 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”