Запитан какво работи преди време един народен избраник каза: "Аз не работя, аз съм депутат". Така е и с Радостин Василев - той не работи, той е пърформър - прави шоу за лайкове.
Лидерът на "Меч" събира електорат в социалните мрежи. Само в тик-ток той има над 2 млн. харесвания. Обаче покрай протеста Ивайло Мирчев, Елисавета Белобрадова и Асен Василев му откраднаха шоуто. Особено Мирчев, който се нахвърли физически на Пеевски, но без ексцесии.
Какво да направи истинският мъж Радостин при това положение? Да набие някого наистина. Би било за предпочитане да е самият Демон, но като го няма, може и някой негов депутат. И Радостин се превърна в "пърформър от ада" (както наричат главния герой в един популярен роман, вулгарно политически некоректен). И с юмруци и ритници в пленарна зала се нахвърли на депутат от ДПС-НН.
Да се надяваме да не се стигне до убийство на живо заради народната любов!
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/21927857
Прочетено: 97 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Радостин Василев не работи депутат, той бие за лайкове
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Бой в парламента: Радостин Василев и депутат на Пеевски се ритат (ВИДЕО)
от Mozo » Сря Дек 17, 2025 12:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 86 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Дек 17, 2025 12:19
-
-
-
Мъж иска да се запали пред парламента: Радостин Василев за измамите, изборните схеми и края на "Величие" (ВИДЕО)
от Mozo » Пет Ное 07, 2025 12:59 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 69 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Ное 07, 2025 12:59
-
-
-
Обиди ме на "циганин" и "мангал": Радостин Василев се закани за нов бой в парламента
от Mozo » Чет Дек 18, 2025 13:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 18, 2025 13:20
-
-
-
Авторитет си, ако имаш лайкове. Тиктокърите - също, будят те сутрин още в тоалетната
от Mozo » Чет Юни 04, 2026 12:24 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 5 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 04, 2026 12:24
-
-
- 0 Отговори
- 65 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юли 03, 2025 12:00