Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

В Деня на българското кино: НСИ отчита 319 хил. прожекции с 4,4 млн. посещения за година

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

В Деня на българското кино: НСИ отчита 319 хил. прожекции с 4,4 млн. посещения за година

Мнение от Mozo »

През последната година киното в България продължава да привлича многобройни зрители, съобщават от Националния статистически институт (НСИ) по повод Деня на българското кино, който се отбелязва днес. Интересни сюжети и емоционални истории спомагат за изпълването на салоните.

84 кина са функционирали в различни населени места в цялата страна през 2024 г. 240 екрана са предоставили възможност на киноманите да избират сред разнообразни филмови заглавия. 319 136 са общо излъчените прожекции в страната, а отчетените посещения са 4 481 000.

"Честит празник на всички творци, които дават своя принос за развитието на българското кино", пожелават от НСИ.

https://news.bg/culture/v-denya-na-balg ... odina.html
Прочетено: 36 пъти
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Re: В Деня на българското кино: НСИ отчита 319 хил. прожекции с 4,4 млн. посещения за година

Мнение от Montoya »

Това май е хубаво. Аз от десетина години не съм свалял или гледал филм на компютъра. Като излезе нещо читаво и ми се ходи, паля колата и отивам на кино. Гледам предимно в ринг мол в цар зала, че са много яки столовете
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”