Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Раздорът в БСП върви към победа на младите и реформаторите. "Трябва едно поколение да се оттегли"

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Раздорът в БСП върви към победа на младите и реформаторите. "Трябва едно поколение да се оттегли"

Мнение от Mozo »

"Не е добре да има Конгрес на БСП преди избори, защото той ще бъде "братоубийствен". Тези думи на лидерът на парламентарната група на социалистите Драгомир Стойнев най-добре описват състоянието на партията след края на управлението с ГЕРБ, ДПС и ИТН и преди новите предсрочни парламентарни избори. Actualno.com установи, че разцеплението сред редиците на БСП е все по-осезаемо, като най-видимо това бе изразено по време на разцеплението в гласуванията за най-спорните промени в Изборния кодекс. Ясно очертаните лагери все още имат размити граници помежду си, тъй като преориентацията върви по няколко линии - със или без БСП в нов парламент, "бягане" в лагера на Румен Радев или опит за модернизиране на БСП с вземане на властта на младите и реформистите вътре във формацията.

В петък пред bTV Стойнев очерта възможната реформа, според него: "Трябва едно поколение да се оттегли. И аз съм част от него. То беше дълго време в политиката, бореше се. Има много млади хора, които се вслушаха в съветите и веднага влязоха в боя. Горд съм, че успях да предам моите знания и умения. Дойде моментът не да излезем от политиката, а да застанем и да подкрепим именно тези млади хора, които са носители на новото. Това са Биляна Иванова, Габриел Вълков, Атанас Атанасов и други", каза Драгомир Стойнев и потвърди, че няма да е част от листите с кандидати за депутати на новите предсрочни парламентарни избори.

https://www.actualno.com/politics/razdo ... 49466.html
Прочетено: 28 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”