Не мога да повярвам на очите си докъде може да падне човек. Докъде могат да го заслепят парите и властта. Румен Радев от личния си профил се подиграва под моя снимка". Това заяви лидерът на "Непокорна България" Корнелия Нинова във Фейсбук.
В социалната мрежа тя споделя снимка от сатирична страница, иронизираща заснемането на видеоклип на "Непокорна България" в Благоевград. Според описанието на снимката партията няма пари за скъпа техника и професионални снимки. Нинова подчертава, че бившият президент Румен Радев е реагирал със смях на публикацията.
Нинова признава, че формацията ѝ няма олигарси и криминали в листите. "Никой не ми дърпа конците и не ме държи зависима", подчерта тя. "Не аз трябва да обяснявам защо се снимам с телефон, а Радев да обясни откъде са му парите за скъпите офиси в цялата страна, за скъпия хотел "Анел", за богатите мероприятия", добави Нинова.
Според нея най-шокиращо е, че бивш президент хейти във Фейсбук за това, че някой няма пари. "И оставете ме мен. Не ми пука. Особено пък от Радев. За Наско ми е думата. Подиграва се на младо, умно момче затова, че работи като доброволец, без заплащане, без коли на НСО, без лукс и привилегии. И този човек се кани да управлява България", посочва тя.
https://news.bg/politics/radev-se-podig ... a-1-1.html
Прочетено: 10 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Радев се подиграва на Нинова колко е бедна
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Радев се подиграва на Нинова колко е бедна
Винаги ги е имал, още преди да стане президент и никой никога не пита откъде. Най-нечестно избраният български парламент, с пари на мафията. Сега ще направи същото и на тези избори. И глупаците гласуват за тозиРадев да обясни откъде са му парите за скъпите офиси в цялата страна, за скъпия хотел "Анел", за богатите мероприятия

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
313 хил. евро дава държавата за кампанията на партиите, Радев, Доган и Нинова с пакети
от Mozo » Сря Мар 25, 2026 11:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Мар 25, 2026 11:33
-
-
-
Ето колко би получила коалицията около Румен Радев при избори днес: Първо проучване
от Mozo » Пон Фев 16, 2026 12:13 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 28 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Фев 16, 2026 12:14
-
-
-
Корнелия Нинова "разкости" Румен Радев и прогнозира: Ще свърши като Слави
от Mozo » Сря Апр 29, 2026 13:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Апр 29, 2026 13:23
-
-
-
Нинова: Няма да има промяна с Радев, двуглавата ламя "Борисов-Пеевски", ще стане триглава
от Mozo » Чет Юни 04, 2026 12:27 » в Любопитни новини - 3 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
Съб Юни 06, 2026 07:51
-
-
-
Радев на бойното поле и колко гласа ще вземе: Социолози с прогнози за над 1 млн. гласа за президента на изборите
от Mozo » Чет Яну 22, 2026 13:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 23 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Яну 22, 2026 13:38
-