Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1

Мнение от Mozo »

На 19 април ще се проведат осмите предсрочни парламентарни избори от 2021 г. насам, а по време на кампанията формациите, които ще участват във вота, са похарчили 913 540 евро без ДДС за медийно На 19 април ще се проведат осмите предсрочни парламентарни избори от 2021 г. насам, а по време на кампанията формациите, които ще участват във вота, са похарчили 913 540 евро без ДДС за медийно отразяване. Това показват данни въз основа на публикуваните договори между политическите формации и медиите към 15 април, цитирани от Институт за развитие на публичната среда. Той по традиция анализира анализира какви средства отделят партиите и коалициите за медийна реклама.

В рамките на мониторинга се проследява дали медиите публикуват договорите си за предизборна реклама с участниците в изборите – 24 партии и коалиции и един инициативен комитет. Изследването обхваща официалните сайтове на 38 национални и регионални медии – 8 телевизии, 3 радиостанции, 11 вестника и 16 информационни сайта и агенции.

Изводът е, че парите, които участниците в изборите са дали за медийно отразяване, са почти двойно повече спрямо засечката на института към 20-ия ден от кампанията.

https://www.actualno.com/politics/blizo ... 82590.html
Прочетено: 35 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1

Мнение от Mozo »

@Mouse, още информация за честния генерал. Откъде има близо половин милион лева само за реклама за 10дни? От заплати? От закуски? И българите ще направят този престъпник премиер :tard: :tard: :tard:
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Re: Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Пет Апр 17, 2026 14:27 @Mouse, още информация за честния генерал. Откъде има близо половин милион лева само за реклама за 10дни? От заплати? От закуски? И българите ще направят този престъпник премиер :tard: :tard: :tard:
Че кога съм казала нещо за него? Ново лице, може нещо ново да е ама не ми се вярва. Аз съм се насочила към последното квадратче. А вие?
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не съм казал, че си казвала нещо, ти поиска от нас да ти даваме мнения и информация за този. Аз помня и изпълнявам :съгласен:

Аз и аз натам, още не съм 100% сигурен, ама ще видим.
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Данните за даренията показват, че в най-голяма степен е подкрепена кампанията на формацията на Румен Радев, която е привлякла 781 574 евро, от които 658 029 са дарения от физически лица и 123 545 евро са от кандидатите в листите на формацията.

Най-голям брой дарения от физически лица – 234, са с размер от 500 евро. Други 97 пък са по 600 евро всяко. Така много от дарителите са отделили суми точно под праговете респективно за задължителна проверка от страна на отговорните институции и за деклариране на произхода на тези средства.
Тъп на галош с всичките покрай него, така спечели президентските избори с дарения по 400 лв от пенсионери. Щял да бори олигархията и корупцията, ужасно :sick:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Съб Апр 18, 2026 00:22 Аз и аз натам, още не съм 100% сигурен, ама ще видим.
Добре де, дайте опция?
Не следя политическите алабализми, но не виждам никой/никоя партия. От по-новите > МЕЧ - много приказки като на пазара. Не че не говори добре, но до тук. Малко ми прилича на Костадинов. Много приказки и какво? Да се усвоят още палко партийни субсидии и да си купим нещо. (То всичките май се натискат за това, за пари), Ивелин пък нито може да говори, а и е затънал с голямото Д заради парка и фалитите на жена му май се говори. Радев ясно - нова фигура и ще обере мнозинството, а после? За старите не ми се споменава. Има още един, не се сещам сега името. Анализатор. Харесва ми донякъде, не че помня дори имато на партията му и не е така известен, няма шанс да прескочат 4%-та бариера.
Та?
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Казах, че и аз отивам натам, демек към "Не подкрепям никого". Ивелин е престъпник, затънал до гуша в лайната, затова се набута у парламента. Точно като Ковачки няма нищо на негово име и на хартия е супер беден, ама семейството му разполага с активи за милиони. В същото време трябва да плаща данъци за тея милиони, ама още не е платил нищо. Те такива работи. Тоя от МЕЧ не искам и да го споменавам изобщо...
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Стана тя каквато стана :sick:
Това го виждам за трети път и за втори от гласуването в чужбина
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ти имаше някакви надежди, но аз знам, че българският народ е тъп. В последната седмица преди изборите втвърдил проруския тон и на смотания българин точно това му трябва - веднага му се покачили процентите :tard: :tard: :tard:
Изображение
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

Сега ще бъде интересно да чуем мнението на силно разочарованите и на тези които нямаше за кого да гласуват. Как се получиха нещата, доволни ли сте?
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

И аз очаквах по-голяма избирателна активност. Само можем да им дишаме праха на унгарците. А се чудим щовинаги сме зле. Не народ, а мърша :tard: :tard: :tard:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”