Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1
На 19 април ще се проведат осмите предсрочни парламентарни избори от 2021 г. насам, а по време на кампанията формациите, които ще участват във вота, са похарчили 913 540 евро без ДДС за медийно На 19 април ще се проведат осмите предсрочни парламентарни избори от 2021 г. насам, а по време на кампанията формациите, които ще участват във вота, са похарчили 913 540 евро без ДДС за медийно отразяване. Това показват данни въз основа на публикуваните договори между политическите формации и медиите към 15 април, цитирани от Институт за развитие на публичната среда. Той по традиция анализира анализира какви средства отделят партиите и коалициите за медийна реклама.
В рамките на мониторинга се проследява дали медиите публикуват договорите си за предизборна реклама с участниците в изборите – 24 партии и коалиции и един инициативен комитет. Изследването обхваща официалните сайтове на 38 национални и регионални медии – 8 телевизии, 3 радиостанции, 11 вестника и 16 информационни сайта и агенции.
Изводът е, че парите, които участниците в изборите са дали за медийно отразяване, са почти двойно повече спрямо засечката на института към 20-ия ден от кампанията.
https://www.actualno.com/politics/blizo ... 82590.html
Прочетено: 35 пъти
В рамките на мониторинга се проследява дали медиите публикуват договорите си за предизборна реклама с участниците в изборите – 24 партии и коалиции и един инициативен комитет. Изследването обхваща официалните сайтове на 38 национални и регионални медии – 8 телевизии, 3 радиостанции, 11 вестника и 16 информационни сайта и агенции.
Изводът е, че парите, които участниците в изборите са дали за медийно отразяване, са почти двойно повече спрямо засечката на института към 20-ия ден от кампанията.
https://www.actualno.com/politics/blizo ... 82590.html

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1
@Mouse, още информация за честния генерал. Откъде има близо половин милион лева само за реклама за 10дни? От заплати? От закуски? И българите ще направят този престъпник премиер

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: Близо 1 млн. евро за медийна реклама преди вота: Радев е натиснал в последните дни и е №1
Че кога съм казала нещо за него? Ново лице, може нещо ново да е ама не ми се вярва. Аз съм се насочила към последното квадратче. А вие?Mozo написа: Пет Апр 17, 2026 14:27 @Mouse, още информация за честния генерал. Откъде има близо половин милион лева само за реклама за 10дни? От заплати? От закуски? И българите ще направят този престъпник премиер![]()
![]()
![]()
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не съм казал, че си казвала нещо, ти поиска от нас да ти даваме мнения и информация за този. Аз помня и изпълнявам
Аз и аз натам, още не съм 100% сигурен, ама ще видим.
Аз и аз натам, още не съм 100% сигурен, ама ще видим.

Тъп на галош с всичките покрай него, така спечели президентските избори с дарения по 400 лв от пенсионери. Щял да бори олигархията и корупцията, ужасноДанните за даренията показват, че в най-голяма степен е подкрепена кампанията на формацията на Румен Радев, която е привлякла 781 574 евро, от които 658 029 са дарения от физически лица и 123 545 евро са от кандидатите в листите на формацията.
Най-голям брой дарения от физически лица – 234, са с размер от 500 евро. Други 97 пък са по 600 евро всяко. Така много от дарителите са отделили суми точно под праговете респективно за задължителна проверка от страна на отговорните институции и за деклариране на произхода на тези средства.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Добре де, дайте опция?
Не следя политическите алабализми, но не виждам никой/никоя партия. От по-новите > МЕЧ - много приказки като на пазара. Не че не говори добре, но до тук. Малко ми прилича на Костадинов. Много приказки и какво? Да се усвоят още палко партийни субсидии и да си купим нещо. (То всичките май се натискат за това, за пари), Ивелин пък нито може да говори, а и е затънал с голямото Д заради парка и фалитите на жена му май се говори. Радев ясно - нова фигура и ще обере мнозинството, а после? За старите не ми се споменава. Има още един, не се сещам сега името. Анализатор. Харесва ми донякъде, не че помня дори имато на партията му и не е така известен, няма шанс да прескочат 4%-та бариера.
Та?
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Казах, че и аз отивам натам, демек към "Не подкрепям никого". Ивелин е престъпник, затънал до гуша в лайната, затова се набута у парламента. Точно като Ковачки няма нищо на негово име и на хартия е супер беден, ама семейството му разполага с активи за милиони. В същото време трябва да плаща данъци за тея милиони, ама още не е платил нищо. Те такива работи. Тоя от МЕЧ не искам и да го споменавам изобщо...

Стана тя каквато стана
Това го виждам за трети път и за втори от гласуването в чужбина
Това го виждам за трети път и за втори от гласуването в чужбина
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ти имаше някакви надежди, но аз знам, че българският народ е тъп. В последната седмица преди изборите втвърдил проруския тон и на смотания българин точно това му трябва - веднага му се покачили процентите

Сега ще бъде интересно да чуем мнението на силно разочарованите и на тези които нямаше за кого да гласуват. Как се получиха нещата, доволни ли сте?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

И аз очаквах по-голяма избирателна активност. Само можем да им дишаме праха на унгарците. А се чудим щовинаги сме зле. Не народ, а мърша

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
До половин милион са нелегитимните гласове на последните няколко вота: Интерактивна карта
от Mozo » Пет Мар 27, 2026 11:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 8 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Мар 27, 2026 11:57
-
-
-
Цената на 10 вота за 5 години: близо 1 млрд. лева
от Mozo » Вто Яну 13, 2026 11:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Яну 13, 2026 11:48
-
-
-
Ефектът "Бангаранга": 30 млн. евро харч се връща двойно плюс безплатна реклама за 730 млн. евро
от Mozo » Пон Май 18, 2026 14:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Май 18, 2026 14:02
-
-
-
Близо ли сме до оставка? Управляващите отложиха с 30 минути гласуването на вота на недоверие
от Mozo » Чет Дек 11, 2025 13:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 11, 2025 13:58
-
-
-
Медийният дискурс. Категориите медийна социална практика, медийна дискурсна практика, медиен текст
от Mozo » Пон Мар 02, 2026 12:30 » в Журналистика - 0 Отговори
- 33 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Мар 02, 2026 12:30
-