Освен легендарна история с Queen, фронтменът на групата Фреди Меркюри има забележителна история и с една от най-важните жени в живота си - Мери Остин.
Двамата се запознават година преди сформирането на групата - през 1969 г. Четири години след началото на връзката си се сгодяват, но още три по-късно се разделят и отменят годежа. Въпреки че любовната история между тях така и не става реалност, те остават изключително близки до смъртта на Меркюри от СПИН през 1991 г.
"Всичките ми любовници ме питаха защо не могат да заменят Мери, но това е просто невъзможно", казва музикантът в свое интервю от 1985 г. И допълва: "Единствената приятелка, която имам, е Мери и не искам никой друг. За мен тя беше фактическата ми съпруга. За мен това беше брак. Вярваме един в друг, това ми е достатъчно."
След смъртта си Фреди Меркюри оставя на бившата си годеница по-голямата част от състоянието си, включително имението си в Кенсингтън и всичките си вещи, които тя пази в продължение на над 30 години, преди накрая да продаде всичко.
От смъртта на фронтмена на Queen изминаха вече 35 години. Но какво се случва с Мери Остин сега, толкова време по-късно? И какво всъщност знаем за нея?
Коя е Мери Остин и как се запознава с Фреди Меркюри
Подобно на Меркюри, Мери Остин също израства в семейство от работническата класа в Лондон. И двамата ѝ родители са били глухонеми.
Мери Остин и Фреди Меркюри се запознават през 1969 г. на пазара в Кенсингтън, Западен Лондон, където са работили. Тогава тя е на 19 години, а музикантът - на 24.
"Той не беше като никой друг, когото бях срещала преди. Беше много уверен - нещо, което аз никога не съм била. Израснахме заедно. Харесвах го и оттогава нещата се развиха", споделя Мери пред Daily Mail през 2013 г.
https://lifestyle.bg/stories/35-godini- ... ostin.html
Прочетено: 6 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
35 години след смъртта на Фреди Меркюри – какво се случва с бившата му годеница Мери Остин
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Какво ще се случва с България след влизане в еврозоната?
от Mozo » Пон Ное 10, 2025 13:26 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 119 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Ное 10, 2025 13:31
-
-
-
63 години след смъртта на Мерилин Монро - кой и защо смята, че е била убита
от Mozo » Пет Ное 28, 2025 13:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 164 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Ное 28, 2025 13:42
-
-
- 3 Отговори
- 243 Преглеждания
-
Последно мнение от beggginer
Пет Юли 25, 2025 11:27
-
-
По 2 от сателитите на Мъск падат всеки ден. Какво се случва?
от Mozo » Пон Окт 13, 2025 13:39 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 184 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Окт 13, 2025 13:39
-
-
-
Какво се случва с тялото ни, ако ядем по едно яйце всеки ден
от Mozo » Пон Сеп 01, 2025 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 329 Преглеждания
-