Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Реч на Бойко Борисов
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Реч на Бойко Борисов
Не помня да си ми показвал, но данните, които изнесоха по медиите бяха, че болшинството в Столипиново са гласували за БСП.
Прочетено: 596 пъти

- Tsurugi
- VIP

Тъмнозелените обичат кебапчета дебело увити в сухо, ако само гърбавите купуваха, или са купили всичкото цигойнер, то нямаше да правят безпринципни коалиции със Сульо и Пульо, или пък да имат правителство на малцинството. Когато играч държи всички козове, категорично не прави такива неща.Nibelung написа: Сря Сеп 26, 2018 23:20 ...данни от РИК-овете, че циганите отдавна Цецо си ги купи и гласуват предимно за ГЕРБ...
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

По медиите ? По гербавите медииMozo написа:Не помня да си ми показвал, но данните, които изнесоха по медиите бяха, че болшинството в Столипиново са гласували за БСП.
Аз ти показах данни от избирателните комисии
БСП отдавна нямат лостове за влияние върху мангалите. ДПС също. ГЕРБ държат всички мангалски форми на "трудова заетост" - т.е. масови и абсол. некачествени и безконтролни строежи.
Ний тука сички парле ву франсе

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

ГЕРБ държат мангалите (виж по-горе), държ. и общинска администрация (т.е. калинките на всички нива), работещите в техните фирми, които "печелят" всички обществени поръчки. Колкото и да потъва държавата, няма да загубят и един глас от тия, докато могат да им плащат заплатите и поръчките. Което ще продължи до края на еврофондовете. Калинките не ги интересува какво ще стане след 5 или 10 г.. Интересува ги в момента да са що-годе добре. Хоризонтът им е от аванса до заплатата и от заплатата до аванса.Tsurugi написа: Сря Сеп 26, 2018 23:28Тъмнозелените обичат кебапчета дебело увити в сухо, ако само гърбавите купуваха, или са купили всичкото цигойнер, то нямаше да правят безпринципни коалиции със Сульо и Пульо, или пък да имат правителство на малцинството. Когато играч държи всички козове, категорично не прави такива неща.Nibelung написа: Сря Сеп 26, 2018 23:20 ...данни от РИК-овете, че циганите отдавна Цецо си ги купи и гласуват предимно за ГЕРБ...
Тъй че Боко поне още година няма мРЪдане отвътре. Виж, отвън ако решат, ще го махнат за 2 минути. затуй сега ходи да прави "епохални" трисекундни срещи-ръкостискания с Тръмп
Последно промяна от Nibelung на Чет Сеп 27, 2018 00:01, променено общо 1 път.

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Не, бе, не са. Хич. Пример за честност и гражданска съвест саMozo написа:Мда, всички медии са купени, знаем

- Tsurugi
- VIP

Да, хубаво. Но с какво са по-различни гърбавите от тези преди, а най-вероятно и тези след тях?! Тази схема няма да спре с еврофондовете, не се заблуждавай. Трябва из основи да се променят доста неща, та да има положително развитие на нещата. Пари за хрантутниците винаги ще се намерят, но за пенсионерите никога.
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

С нищо. Винаги съм го казвал.Tsurugi написа:Да, хубаво. Но с какво са по-различни гърбавите от тези преди ...Nibelung написа:ГЕРБ...

- Йона
- Редовен потребител

То, пък една реч, като ръкостискането, с което ни заливат като новина номер 1.
"Побеждава винаги една позиция - превъзходството на вярата пред страха."
-
silfox2000
- Регистриран
Има нова снимка. Дръшти са!
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Сигурно е успял да каже на Тръмп:
- Ей че бяха те нацапали!... Ама ти си гледай кефа, хич да не те е еня! Аз колко съм ви хвалил!... Те викат Тръмп такъв, Тръмп онакъв. - "Да ме прощавате - викам, - не е тъй."

- Ей че бяха те нацапали!... Ама ти си гледай кефа, хич да не те е еня! Аз колко съм ви хвалил!... Те викат Тръмп такъв, Тръмп онакъв. - "Да ме прощавате - викам, - не е тъй."

Това като в Англия новата мулатка-графиня на Съсекс си затворила сама вратата на колата и нарушила кода.Йона написа: Чет Сеп 27, 2018 09:55 То, пък една реч, като ръкостискането, с което ни заливат като новина номер 1.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Бойко Борисов с условия за парите на младите лекари
от Mozo » Чет Юли 03, 2025 12:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 110 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юли 03, 2025 12:00
-
-
-
Бойко Борисов: Ще ви вкарам в еврозоната въпреки всички скандали
от Mozo » Сря Юли 02, 2025 13:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 129 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юли 02, 2025 13:27
-
-
-
Бойко Борисов: Цялото доверие на ГЕРБ в КПК е изчерпано, тя не трябва да съществува
от Mozo » Вто Дек 23, 2025 12:30 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 77 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Дек 23, 2025 12:30
-
-
-
Задържаха автокрадеца Яро, който ядоса Бойко Борисов, за задигнат автомобил
от Mozo » Чет Авг 14, 2025 12:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 55 Преглеждания
-