Милка Раева влиза в дома за възрастни хора в село Ягода на 70 години и го напуска на 74 години. "Бях гладна, жадна, ушите ме боляха и ми течеше гной. Заключваха ни като кучета още в 6 часа сутринта и ни даваха по две филии хляб. Четири години много трудно прекарах, много хора умряха. Това дом ли е?", разказа възрастната жена специално за bTV.
Раева посочи, че социални работници не са идвали на проверка в дома. Сподели и че са ѝ давали лекарства, с които да почине и да умре. Сега жената вече се чувства добре и очаква дъщеря ѝ да дойде и да я прегърне. 990 лв. месечно е струвала на жената, за да бъде в хосписа в село Ягода.
В заключение възрастната жена споделя, че няма доверие вече на домовете за възрастни хора, както и на полицията, защото се е притеснявала, че ако сподели за всичко това, може да я пребият.
https://www.actualno.com/crime/zakluchv ... 56577.html
Прочетено: 120 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
"Заключваха ни като кучета и ни даваха хапчета, за да умрем": Разказ на жена излязла, от хосписа в с. Ягода
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Обитателка на хосписа в село Ягода: Това бе наистина дом на ужасите, биха ме без причина
от Mozo » Вто Юни 10, 2025 12:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 132 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юни 10, 2025 12:34
-
-
-
Николай Вълканов: България е излязла от голямата инфлация
от Mozo » Пон Яну 05, 2026 13:43 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Яну 05, 2026 13:43
-
-
-
Един от обвиняемите за къщата на ужасите в Ягода: Вие сигурни ли сте, че така сме се отнасяли?
от Mozo » Вто Юни 10, 2025 12:30 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 149 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юни 10, 2025 12:30
-
-
-
Пуснаха под гаранция сочения за организатор на схемата с нелегалните хосписи в с. Ягода
от Mozo » Пет Окт 31, 2025 13:39 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 105 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Окт 31, 2025 13:39
-
-
-
Задържаните по случая в дома в село Ягода вече на свобода срещу парична гаранция
от Mozo » Сря Мар 11, 2026 11:50 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Мар 11, 2026 11:50
-