Сайтовете за запознанства са начин да откриеш приятелства или пък истинската любов. Много често обаче не знаеш кой стои зад екрана отсреща, а този, с когото си пишеш, понякога се оказва несъществуваща личност. Така заради лъжи и използвани чужди снимки можеш да попаднеш в измамна схема. Това се случило и с един мъж от Хърватия, когото се опитали да заблудят, като използвали снимки актрисата Яна Маринова.
Историята
Жена, представяща се с името Зарина Кулмагамбетовна от Казахстан, започнала да си общува с въпросния мъж чрез сайт за запознанства, като използвала снимки на Яна Маринова - т.е. сякаш така изглежда. Тя му изпращала свои кадри, които всъщност били взети от звездата в "Диви и щастливи". Измамникът зад екрана не успял да заблуди напълно хърватина.
А ето и какво включва писмото на мъжа до Яна Маринова:
"Всичко беше чудесно. Още в началото тя ми изпрати няколко снимки, много учтива и приятна, представи се, каза, че е от Казахстан, живее и работи в Русия, в училище...
Изпратих ѝ няколко мои снимки и започнахме да си кореспондираме. Превърна се в истинска културна любовна кореспонденция. С всяка следваща снимка, която ми изпращаше, бях все по-възхитен. Дотолкова, че се влюбих в самите снимки.
https://www.actualno.com/showbusiness/c ... 67592.html
Прочетено: 62 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Чужденец се влюбил в Яна Маринова заради измама (СНИМКИ)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Всеки трети българин се страхува лично за себе си заради войната в Иран (СНИМКИ)
от Mozo » Сря Мар 25, 2026 11:24 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 7 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Мар 25, 2026 11:24
-
-
-
Задържаха чужденец за причиняване на телесна повреда на бившата си приятелка в Перник
от Mozo » Чет Сеп 25, 2025 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 115 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Сеп 25, 2025 13:07
-
-
- 0 Отговори
- 25 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Яну 22, 2026 13:37