Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

79-годишната Николина Пенева от Казанлък: Без да разбера, са продали апартамента и нивите ми, взели са ми влога, само не

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

79-годишната Николина Пенева от Казанлък: Без да разбера, са продали апартамента и нивите ми, взели са ми влога, само не

Мнение от Mozo »

Възрастната жена благодари на правосъдния
министър Георги Георгиев, че след сигнала бързо разплетоха случая

"В един момент се оказа, че са продали, без да разбера, двустайния ми апартамент в Казанлък и наследствените ми ниви в Русенско, изтеглили са влога ми, взели са пенсията ми за януари и февруари. Оставало е само да продадат и душата ми."

Това разказва с мъка пред "24 часа" 79-годишната Николина Пенева от Казанлък, за която правосъдният министър Георги Георгиев първи съобщи, че е станала жертва на имотната мафия. Той и екипът му се заеха със случая, след като получи сигнал от жената.

Срещна се с нея, после съобщи, че замесените преживели "катарциз" и върнали апартамента на Николина.

Схемата, по която тя го губи, е да разпише документи на адвокат, който да се бори за обезщетение след претърпяна катастрофа.

Джип я връхлита на тротоара

в Казанлък към 15 ч ден преди Коледа миналия декември. Инцидентът преобръща живота . Срещаме се с Николина в общинския дом №1 за възрастни хора в града, където е настанена на 7 март, докато се възстановява от тежките травми.

"Миналата година по това време правех 5-часови преходи по билото на Стара планина, а сега не мога да направя нормално и 5 крачки с тези две патерици", въздъхва жената. Не иска обаче да я съжаляват, доволна е от грижите и отношението на персонала.

Тъкмо е започнала физиотерапия на краката.

Николина Пенева е от Русе, през 1980 г. печели конкурс и става научен сътрудник в казанлъшкия Институт по розата, масленоетеричните и лечебните растения. Работи като

фитопатолог, занимава се с лечебните растения,
основно се грижи за състоянието на ценното
блатно кокиче

От този растителен материал се извлича галантамин за производство на нивалин - лекът срещу детски паралич.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20926398
Прочетено: 66 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”