Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Щеше да е смешно, ако не беше тъжно": КПК търсила депутат за действията му като кмет, какъвто никога не е бил

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

"Щеше да е смешно, ако не беше тъжно": КПК търсила депутат за действията му като кмет, какъвто никога не е бил

Мнение от Mozo »

Комисията за противодействие на корупцията (КПК) е потърсила народния представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" Богомил Петков от 7-ми многомандатен избирателен район Габрово във връзка с анонимен сигнал, в който се твърди, че като кмет на район "Витоша" в София той взел подкуп от 50 хиляди лева, а всъщност Петков никога не е заемал такъв пост, нито някога е бил кмет. Това разказа самият Богомил Петков пред медиите в парламента.

"В 10.14 ч. ми се обади служител на КПК г-н Шопов и ми каза, че трябва да ми снеме обяснение по анонимен сигнал срещу мен като кмет на район "Витоша", затова че съм участвал в корупционна схема. Това е по поръчение на СГП с прокурор Емилия Варадинова. За мен е безобразие да ме викат по анонимен сигнал като депутат да давам обяснение за нещо, което никога не съм бил - кмет на район "Витоша", нито на някакъв друг район", заяви Петков.

https://www.actualno.com/politics/shtes ... 75536.html
Прочетено: 78 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”