Комисията за противодействие на корупцията (КПК) е потърсила народния представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" Богомил Петков от 7-ми многомандатен избирателен район Габрово във връзка с анонимен сигнал, в който се твърди, че като кмет на район "Витоша" в София той взел подкуп от 50 хиляди лева, а всъщност Петков никога не е заемал такъв пост, нито някога е бил кмет. Това разказа самият Богомил Петков пред медиите в парламента.
"В 10.14 ч. ми се обади служител на КПК г-н Шопов и ми каза, че трябва да ми снеме обяснение по анонимен сигнал срещу мен като кмет на район "Витоша", затова че съм участвал в корупционна схема. Това е по поръчение на СГП с прокурор Емилия Варадинова. За мен е безобразие да ме викат по анонимен сигнал като депутат да давам обяснение за нещо, което никога не съм бил - кмет на район "Витоша", нито на някакъв друг район", заяви Петков.
https://www.actualno.com/politics/shtes ... 75536.html
Прочетено: 78 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
"Щеше да е смешно, ако не беше тъжно": КПК търсила депутат за действията му като кмет, какъвто никога не е бил
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Кметът на "Младост": Искаха да назнача бивш депутат за заместник-кмет
от Mozo » Вто Юли 01, 2025 12:42 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 150 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юли 01, 2025 12:42
-
-
-
Весела Лечева беше вписана като председател на БОК
от Mozo » Чет Юни 04, 2026 12:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 5 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 04, 2026 12:23
-
-
-
Със спокойствие и гордост: Кирил Петков подаде оставка като депутат
от Mozo » Пон Юни 30, 2025 13:14 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 181 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 30, 2025 13:14
-
-
-
"Ще помагам на хората като адвокат": Бившият правосъден министър се отказа да бъде депутат
от Mozo » Чет Апр 23, 2026 12:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Апр 23, 2026 12:42
-
-
-
След като казаха "А", да кажат и "Б": Зам.-кмет търси къде е мафията
от Mozo » Вто Юни 24, 2025 13:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-