Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Съпругата на Хълк Хоган с първи думи след внезапната му смърт

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Съпругата на Хълк Хоган с първи думи след внезапната му смърт

Мнение от Mozo »

„Не бях готова за това... и сърцето ми е на парчета“, написа Дейли — третата съпруга на Хоган

Съпругата на Хълк Хоган, Скай Дейли, публикува емоционална изповед след смъртта на легендарния кечист и звезда от риалити телевизията, разкривайки, че той е страдал от „здравословни проблеми“ в последно време.

„Не бях готова за това... и сърцето ми е на парчета“, написа Дейли — третата съпруга на Хоган — в социалните мрежи в петък, 25 юли. „Той се бореше със здравословни проблеми, но наистина вярвах, че ще ги преодолее. Имах толкова силна вяра в неговата устойчивост. Мислех, че все още имаме време.“

Хоган, роден като Тери Болеа, почина в четвъртък, 24 юли, на 71-годишна възраст. По информация на местните власти, спешен сигнал на телефон 911 е подаден в дома му в Клиъруотър, Флорида, във връзка със сърдечен арест. Хоган е бил транспортиран до местна болница, където по-късно е обявен за починал.

Новината за смъртта му шокира феновете, особено на фона на скорошните публични уверения от страна на негови близки и представители, че състоянието му е „феноменално“. Само два дни преди трагедията, дългогодишният му приятел и мениджър Джими Харт увери в социалните мрежи, че Хоган се чувства отлично.

https://www.vesti.bg/sviat/syprugata-na ... rt-6234387
Прочетено: 387 пъти
Изображение
Аватар
Жopkaта
Почетен член
Почетен член

Re: Съпругата на Хълк Хоган с първи думи след внезапната му смърт

Мнение от Жopkaта »

Поживял си е.

Човекът е претърпял и доста операции през годините. И хедонистични злоупотреби от най-различен вид.
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

"Ми той умрял, ма!"
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Жалко, много големи си отидоха, става много тъжно вече...
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”