Руските въоръжени сили са извършили нощна атака срещу Украйна с две балистични ракети "Искандер-М" и 37 дрона - както бойни, така и имитатори, съобщиха Военновъздушните сили на Украйна, цитирани от Би Би Си.
По данни на украинските власти, една от ракетите е ударила град Каменское в Днепропетровска област, а при отделна атака по територия на поправителна колония в Запорожка област са загинали 17 души. Според местните власти става дума за вероятен бомбен удар.
Държавната служба за затворите на Украйна обяви във Facebook, че на 28 юли около 23:28 часа руски военни са извършили въздушен удар по територията на наказателната колония "Беленковская", използвайки четири управляеми авиобомби (УАБ).
"В резултат на удара 17 души от осъдените са убити, 42 са ранени, тежко ранените са хоспитализирани в болници на системата на Министерството на здравеопазването. Други 40 души са получили телесни наранявания с различна тежест", се казва в изявлението.
https://news.bg/int-politics/rusiya-uda ... gn=sidebar
Прочетено: 202 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Русия удари затвор в Запорожка област, 17 души са загинали
Re: Русия удари затвор в Запорожка област, 17 души са загинали
На чебурашките това им е в кръвта. Убитите от тях са или фашисти, или нацисти.
Най-жалкото е, че бългомразците тук ги подкрепят. Като гледам колко много копейки има в социалните мрежи, лошо ми става. Преди им се смеех, а сега ми се реве, защото са страшно много
Във Facebook бях разобличил една копейка, защото пусна фалшив клип, в който твърдеше, че е правен в Русия. Аз веднага контирах с факти и линкове към оригиналния клип. Някои копейки ме нападнаха както мен, така и приятелката ми. Получихме заплахи за убийство на лични съобщения в Messenger. Мен да ме нападат и заплашват, колкото си искат, но се нахвърлиха тези изроди и на приятелкат ми. Пуснах жалба в полицията, но те нищо не направиха, защото не могат да ги открият. Аз лично ако ги открия тези копейски изроди, мамицата им ще таковам на тези боклуци
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Това е хибридната война, която се е водила винаги тук. Затова и има толкова промити мозъци. Ти му показваш оригинала, то пак продължава да си вярва на измислиците от Кремъл. Нали виждаш и за еврото какви абсолютни глупости се бръщолевят по така наречените социални мрежи? Трябва да си абсолютен малоумник, за да повярваш на подобни небивалици, но те вярват. Като това как еврото щяло да стане 4 лева, как заплатите щели да станат наполовина, а цените по 2, как щяло да има лимит на парите, как щели да бъдат обвързани с въглеродните емисии и пр., и пр. И нищо от това не се сбъдва, но те продължават да вярват. Какъв идиот трябва да си да виждаш, че НИЩО не се сбъдва от тъпотиите им и да продължаваш да им вярваш? Ето точно толкова зле е българският народ 

Ами не сме народ, ами мърша...Mozo написа: Сря Юли 30, 2025 11:54 Това е хибридната война, която се е водила винаги тук. Затова и има толкова промити мозъци. Ти му показваш оригинала, то пак продължава да си вярва на измислиците от Кремъл. Нали виждаш и за еврото какви абсолютни глупости се бръщолевят по така наречените социални мрежи? Трябва да си абсолютен малоумник, за да повярваш на подобни небивалици, но те вярват. Като това как еврото щяло да стане 4 лева, как заплатите щели да станат наполовина, а цените по 2, как щяло да има лимит на парите, как щели да бъдат обвързани с въглеродните емисии и пр., и пр. И нищо от това не се сбъдва, но те продължават да вярват. Какъв идиот трябва да си да виждаш, че НИЩО не се сбъдва от тъпотиите им и да продължаваш да им вярваш? Ето точно толкова зле е българският народ![]()
Лошото е, че почват вече да обиждат и заплашват, ако им разобличиш измислиците. За мен все ми е тая, че ме обиждат от рода на "американски боклук", "соросоид" и "фашист", но заплахите за убийство към мен и приятелката ми на лични съобщения в Messenger е прекалено. За съжаление, тези които ни заплашват, са тролски профили с фалшиви снимки. В райнното полицайте вдигат ръце и ми казват да не ми обръщам внимание и че не могат да намерят, кои седят зад тези тролски профили. Може да са били от чужбина.
Лошото е, че аз не мога да ги намеря тези руски мишоци и да видим кой кого ще убива
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Фалшиви, несъществуващи, дори не са и българи, но българинът за сметка на това им вярва. Сами не разбират колко е абсурдно. Да вярвашна несъществуващи профили, като в същото време отказваш всякаква информация от реалния живот, не говори никак добре. Не е учудващо, че в България процъфтяват телефонните измами. Народът е адски прост.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Загинали и ранени след украински удари в Русия
от Mozo » Пет Авг 01, 2025 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 146 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo