Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Бившият зам.-кмет на Варна: До днес никоя институция не се е свързала с мен, за да бъда разпитан

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Бившият зам.-кмет на Варна: До днес никоя институция не се е свързала с мен, за да бъда разпитан

Мнение от Mozo »

Бившият зам.-кмет на Варна Диан Иванов, който е ключов свидетел по случая срещу градоначалника Благомир Коцев, твърди, че вече близо два месеца, откакто той депозира заявление пред Софийската градска прокуратура, че показанията му са били взети под натиск, не е бил разпитан повторно пред съдия и в присъствието на адвокат.

Това пише той на профила си във Фейсбук.

"Днес се навършват 2 месеца от акцията на КПК и ГДБОП във Варна. На 16.07. депозирах заявление пред СГП, че показанията, "взети" от мен, са под натиск и поисках да бъда разпитан пред съдия в присъствието на адвокат", коментира той.

По думите му след като споделил във Фейсбук, че се отказва от показанията си, публикацията му била свалена от платформата "поради причина, която остава неясна за мен и до днес".

https://news.bg/politics/bivshiyat-zam- ... pitan.html
Прочетено: 293 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”