Десетки семейства от години не могат да влязат в жилищата си в Ямбол, които са платили изцяло. Според строителя извънредни обстоятелства са забавили завършването на обекта.
Строежът на нови жилищни сгради в подножието на квартал „Боровец“ в Ямбол започва преди четири години. Десетки семейства плащат стотици хиляди за жилища, до които в момента нямат достъп.
„Официално прехвърлянето се извърши на 5 ноември 2021, като беше изплатен изцяло апартаментът. И оттогава чакаме резултат. От четири години чакаме акт 16, който ни беше обещан“, разказва пред bTV Симеон Илиев, собственик на апартамент.
„146 000 лева мисля, че беше, аз също имам нотариален акт като него. За какво ми служи? За картина вкъщи, засега. За нищо друго. Както виждате всичко е заключено, нямаме достъп до жилищата“, добавя Добрин Василев, собственик на жилище.
Диляна Маринова и съпругът ѝ продават старото си жилище, за да платят новото, и излизат на квартира с малко дете
„Както и много други собственици също са по квартири, защото ни беше обещано, че ще се случи възможно най-скоро“, казва жената.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21253616
Прочетено: 120 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Десетки семейства не могат да влязат в жилища в Ямбол, които са платили през 2021 г.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Петте огнища, които могат да подпалят Трета световна война
от Mozo » Чет Яну 08, 2026 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Яну 08, 2026 12:48
-
-
-
НЗОК заплаща все повече медицински изделия, които могат да спасяват живот
от Mozo » Пет Май 22, 2026 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Май 22, 2026 12:06
-
-
-
Какво могат и колко струват 3D радарите, които България ще купи от Франция
от Mozo » Вто Юни 17, 2025 11:45 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 182 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юни 17, 2025 11:45
-
-
-
Европейските икономики, които се очаква да растат най-бързо през 2026 година
от Mozo » Чет Дек 18, 2025 14:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 85 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 18, 2025 14:06
-
-
-
Мечта за дом се превръща в кошмар - семейства инвестират стотици хиляди, накрая остават без апартаменти
от Mozo » Пет Сеп 19, 2025 12:40 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 149 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Сеп 19, 2025 12:43
-