"Топлофикация-София" е под шапката на Столичния общински съвет, където мнозинство държат ГЕРБ, БСП, ИТН, ВМРО. Тези формации смениха ръководството и сложиха свои хора. Задълженията за над 2.6 млрд. лева са натрупани по време на управлението на ГЕРБ и Фандъкова.
Това заяви във фейсбук съпредседателят на "Да, България" и депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.
Според него Делян Пеевски отново играе ролята на "народен защитник" и праща сигнали до прокуратурата си. По думите му лидерът на ДПС Ново начало се опитва да прехвърли отговорността върху кмета на София Васил Терзиев, за да прикрие провала на своите партньори от ГЕРБ.
И пак говори за "Държава с главно Д". Само че в неговата версия това е Държава, в която хората понасят кризите, а той опитва да пише паралелната истина, допълва Мирчев.
https://news.bg/politics/ivaylo-mirchev ... akova.html
Прочетено: 141 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Ивайло Мирчев: "Топлофикация-София" задлъжня при управлението на Фандъкова
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Ивайло Мирчев: "Топлофикация-София" задлъжня при управлението на Фандъкова
Това го знаем. Фандъчката не направи абсолютно нищо по отношение на Топлофикация. Толкова години съм се чудел защо се правеше, че не съществува...

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: Ивайло Мирчев: "Топлофикация-София" задлъжня при управлението на Фандъкова
Още когато осъдиха Вальо Топлото за тези уж златни не знам си какво, които никой не видя, започнаха нещата. По негово време всичко си беше ОК. Нямаше голями задължения. Сега сигурно друго ще пишат, но аз бях тогава там и знам истината. После дойде Рогачев, който не пожела да играе по ничия свирка и съответно беше отстранен за некадърност или друга измислица. И при него нещата си бяха ОК, но с наченки надолу. Започнаха да слагат свои хора като изпълнителни директори, сменяха ги като ностни кърпички и всичко се срина тотално. Последните ми години там ни наказваха ако не успеехме да предадем в съда по 5 броя длъжници на седмица. Та си ги изсмуквахме от пръстите и ровехме за документи в Агенцията. Ама ние бяхме най-нисшите пионки. Започнаха уволнения, на всеки недоволин. Веднъж, на едно общо събрание, се изтапанчих да ги питам за "Квадратурата на кръга", за "Параграф 22" и за Йосарян. Никой не стопли какво казвам и ме гледаха като извънземно. Съответно отнесох забележка в досието. За това се кротнах година и половина докато се пенсионирам и отказах да остана повече и ден.
Та не всичко е в общината. Доста от по нагоре тръгнаха нещата. Като рибата, дето се вмирисва от главата.
Та не всичко е в общината. Доста от по нагоре тръгнаха нещата. Като рибата, дето се вмирисва от главата.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 27 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Фев 17, 2026 11:40
-
-
Как да възстановим платена сума: "Топлофикация София“ започна изготвянето на общите фактури за сезона
от Mozo » Вто Юли 15, 2025 12:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 121 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Юли 15, 2025 12:08
-
-
-
"Спаси София": "Топлофикация-София" се води към фалит
от Mozo » Вто Сеп 23, 2025 13:27 » в Любопитни новини - 13 Отговори
- 593 Преглеждания
-
Последно мнение от wannaBe
Пет Сеп 26, 2025 10:10
-
-
-
Отива ли към фалит: "Топлофикация София" трупа още загуби и дългове
от Mozo » Вто Сеп 16, 2025 13:19 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 122 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Сеп 16, 2025 13:22
-
-
-
"Топлофикация" поиска парното и топлата вода в София да поскъпнат с 29% от 1 юли
от Mozo » Чет Апр 02, 2026 11:32 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Апр 02, 2026 11:33
-