Викнаха ме на разпит в прокуратурата за сигнал от миналата година, свързан с проверка в Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ), за да дам допълнителни пояснения по този сигнал. Това съобщи директорът на завода за отпадъци Николай Савов, минути, след като излезе от разпита. Припомняме, че тази сутрин от Столична община съобщиха, че прокуратурата е извикала на разпит директора на завода за отпадъци Николай Савов, както и зам.-кметът по екологията Надежда Бобчева.
Савов каза, че са му били зададени само "уточняващи въпроси" относно сигнала от миналата година. "Имаше 15 проверки на РИОСВ. В момента са възстановили това дело по една от проверките", допълни той и поясни, че привикването му в прокуратурата няма връзка с кризата с отпадъците в столицата.
"Нито една дума или реплика следователят не ми е казал относно това, което се случва. Само и единствено ми бяха задавани уточняващи въпроси, които са свързани с проверка на РИОСВ от миналата година", каза той, цитиран от БТА.
https://www.actualno.com/crime/direktor ... 05484.html
Прочетено: 72 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Директорът на завода за боклук разкри защо бе привикан на разпит
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Андрей Гюров ядосан: Вътрешният министър привикан на разпит от прокуратурата
от Mozo » Сря Фев 25, 2026 12:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 10 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Фев 25, 2026 12:13
-
-
-
При повторния си разпит бившият зам.-кмет на Варна Диян Иванов не отрекъл корупцията, а се дистанцирал от нея
от Mozo » Чет Окт 09, 2025 13:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 71 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Окт 09, 2025 13:20
-
-
-
116 тона боклук са извозени за ден от “Слатина” и “Подуяне”
от Mozo » Чет Яну 15, 2026 11:30 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 28 Преглеждания
-