Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Мариан Бачев отговори на районния кмет на „Изгрев": Имам подписан договор, предложен от читалището

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мариан Бачев отговори на районния кмет на „Изгрев": Имам подписан договор, предложен от читалището

Мнение от Mozo »

Не знаех, че има проблем - имам подписан договор, какъвто е предложен от читалището. Така министърът на културата Мариан Бачев отговори на твърденията на районния кмет на „Изгрев" Делян Георгиев, че основаната от него театрална школа обитава незаконно читалището в квартал „Изток".

„Предполагам, че настоятелството ще се събере и ще се реши. Няма как да проверявам вътрешноведомствените взаимоотношения в едно читалище. Те си имат техни решения - как да знам как ми се предлага един договор, как да разбера, че техните процедури са свършени? Сега е Денят на народните будители, акцентът е друг след това ще дам подробна информация", заяви Бачев пред bTV.

Той беше категоричен, че нищо не го притеснява.

„Договорът е от 2015 година и е подписан от мен, като председател на настоятелството с проф. Асенова. Предложен ми е договор, аз съм го разписал, имало е анекс и аз съм го разписал", допълни той.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21611247
Прочетено: 77 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”