Не знаех, че има проблем - имам подписан договор, какъвто е предложен от читалището. Така министърът на културата Мариан Бачев отговори на твърденията на районния кмет на „Изгрев" Делян Георгиев, че основаната от него театрална школа обитава незаконно читалището в квартал „Изток".
„Предполагам, че настоятелството ще се събере и ще се реши. Няма как да проверявам вътрешноведомствените взаимоотношения в едно читалище. Те си имат техни решения - как да знам как ми се предлага един договор, как да разбера, че техните процедури са свършени? Сега е Денят на народните будители, акцентът е друг след това ще дам подробна информация", заяви Бачев пред bTV.
Той беше категоричен, че нищо не го притеснява.
„Договорът е от 2015 година и е подписан от мен, като председател на настоятелството с проф. Асенова. Предложен ми е договор, аз съм го разписал, имало е анекс и аз съм го разписал", допълни той.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21611247
Прочетено: 77 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Мариан Бачев отговори на районния кмет на „Изгрев": Имам подписан договор, предложен от читалището
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Гонят школата на министър Мариан Бачев от читалището в "Изгрев"
от Mozo » Чет Ное 06, 2025 12:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 65 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 06, 2025 12:04
-
-
- 0 Отговори
- 81 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Окт 28, 2025 11:57
-
-
Незаконен договор за 100-200 лв. на театралната школа на министъра на културата: Кметът на "Изгрев" извади документи
от Mozo » Чет Окт 30, 2025 12:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 81 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Окт 30, 2025 12:38
-
-
-
Каква е организацията за боклука в "Изгрев", "Слатина" и "Подуяне": Отговорите от зам.-кмет
от Mozo » Пон Дек 01, 2025 12:54 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 27 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 01, 2025 12:54
-
-
-
Силни експлозии събудиха Техеран при изгрев слънце
от Mozo » Пон Мар 23, 2026 12:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 8 Преглеждания
-