Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Тръмп в стряскащо писмо до премиера на Норвегия, не бил длъжен да мисли за мир след отказания Нобел

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Тръмп в стряскащо писмо до премиера на Норвегия, не бил длъжен да мисли за мир след отказания Нобел

Мнение от Mozo »

Западната преса е в надпревара да разнищи какво се крие зад озадачаващото писмо на Доналд Тръмп до премиера на Норвегия Йонас Гар Стьоре и дали не е фалшиво.

Според "Дейли мейл" в отговор на заплахите за мита, американският президент обвързал отказа да му бъде дадена Нобелова награда с желанието му да поеме контрола над Гренландия.

Норвежкият таблоид VG съобщава, че е отправил въпрос към министър-председателя и той е съобщил, че писмото е автентично.

„Скъпи Йонас, като се има предвид, че вашата страна реши да не ми даде Нобеловата награда за мир за това, че спрях 8 войни PLUS, вече не се чувствам задължен да мисля единствено за мира, въпреки че той винаги ще бъде доминиращ, а сега мога да мисля за това, което е добро и правилно за Съединените американски щати", се казва в бележката на Доналд Тръмп.

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22117622
Прочетено: 27 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”