След като безплатни магазини бяха открити във врачанското село Мраморен и в монтанското Стубел, тези дни подобен магазин бе открит и във видинското село Арчар. Инициативата „Ако имаш нещо в повече – донеси, ако имаш нужда от нещо, си вземи" позволява на жителите да оставят вече ненужни вещи и да вземат това, което им е необходимо.
В магазина на Арчар могат да се намерят дрехи за малки и големи, чанти, обувки, играчки и различни домакински вещи. Там доброволци подреждат дарените предмети.
Хората даряват различни вещи - от дрехи и обувки до пердета, чаршафи и детски принадлежности. Осигурени са и бебешки колички, столче за хранене и детски играчки, които вече са дадени на семейства в нужда.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22428717
Прочетено: 32 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Трети безплатен магазин отвори врати в Северозапада
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Re: Трети безплатен магазин отвори врати в Северозапада
Това, но не като магазин, го има от години в село Бистрица.
Има обява и направено като закачалка на едно дарво именно с тази фраза. Дори аз няколко пъти съм оставяла неща там. Някои неща веднага изчезват, други си висят няколко дена. Определено е хубаво като инициатива.
В Испания съм виждала да висят в торбички портокали и лимони. За който не може да си купи - да си вземе.
Има обява и направено като закачалка на едно дарво именно с тази фраза. Дори аз няколко пъти съм оставяла неща там. Някои неща веднага изчезват, други си висят няколко дена. Определено е хубаво като инициатива.
В Испания съм виждала да висят в торбички портокали и лимони. За който не може да си купи - да си вземе.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Космически проект: Първият хотел на Луната ще отвори врати до 2032 г. - колко ще струва една стая?
от Mozo » Чет Яну 15, 2026 11:31 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Яну 15, 2026 11:31
-
-
- 2 Отговори
- 88 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Ное 04, 2025 11:07