Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Хаванският синдром вероятно се причинява от руско оръжие, не от болест, твърди агент на ЦРУ

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Хаванският синдром вероятно се причинява от руско оръжие, не от болест, твърди агент на ЦРУ

Мнение от Mozo »

"В края на 2017 г., докато пътувах до Москва по служебни задължения, преживях внезапен, изтощителен здравословен инцидент. След дълга и трудна битка с ЦРУ за получаване на лечение, военни лекари от Националния военномедицински център "Уолтър Рийд" край Вашингтон в крайна сметка ми поставиха диагноза и ме лекуваха за травматично мозъчно увреждане, получено по време на изпълнение на служебните ми задължения. След инцидента никога не бях същият и години на болезнено възстановяване продължават и до днес." Това заяви бившият служител на ЦРУ Марк Полимеропулос в интервю за изданието "War on the rocks".

"Служих 26 години в разузнавателната общност на САЩ, издигайки се до най-високите рангове в разузнавателната служба и получавайки медала за отличителен професионален разузнавач при пенсионирането си. И все пак напускането ми от правителството не беше доброволно, а по необходимост. От 1996 г. насам служители на разузнаването, дипломати и военнослужещи съобщават за стотици случаи на хаванския синдром - погрешно наименование за състояние, официално определено от правителството на САЩ като "Аномални здравословни инциденти". Аз съм един от тях", посочва той.

"След няколко вътрешни проверки, ЦРУ и Службата на директора на Националното разузнаване при администрацията на Байдън издадоха решения, които омаловажаваха възможността за чуждестранно участие, често приписвайки симптомите на Хаванския синдром на фактори на околната среда или предшестващи заболявания без допълнителни обяснения. В ЦРУ висши ръководители в офиса на главния оперативен директор, Службата за медицински услуги и Дирекцията за анализ често лично очернят жертвите като ги обвиняват, че са си изфабрикували условията за финансова изгода. След като се пенсионирах, свидетелствах на закрити заседания пред Конгреса за преживяванията си с подобно "газлайтинг". Веднъж тогавашният сенатор Марко Рубио беше в публиката. Той изглеждаше като наш защитник, но изненадващо не направи нищо след разговора ни", изтъкна Полимеропулос.

https://news.bg/comments/bivsh-agent-na ... rom-1.html
Прочетено: 21 пъти
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Любопитни новини”