Наградата е на съпруга ми - моята най-голяма опора, защото той ме нави да участвам, казва тя
Щастлива съм, че успях да поставя България в центъра на вниманието на цял свят. В момента светът гледа към нас и мисля, че имаме шанс да покаже какви са възможностите ни в сферата на изкуството и културата. Цял живот ме е дразнело това, че българинът не смята, че може да постигне нещо. Ето че може. Това каза спечелилата Евровизия Дара в студиото на „Денят започна" по БНТ.
„Радвам се, че показахме на целия български народ, че можем да печелим. Погледнете например държави като Италия – там има уважение към културата, към изкуството и всичко което се прави. Надявам се покрай тази победа да се надигне една любов и подкрепа към хората на изкуството. Аз съм много благодарна на всички мои фенове, които ме подкрепяха. Няма значение дори това, че някой не е разбрал текста или посланието на песента „Бангаранга" - важното е, че подкрепяха изпълнителя", каза Дара.
„Моята професия не е обикновена, трябва да свикнеш с мисълта, че поставяш себе си и това, което правиш на масата. Аз го правя това, защото знам, че мога да разчитам на себе си. Моят скрит талант е, че аз съм много твърда. Изобщо не съм мислела за омразата и хейта, предпочетох да се концентрирам върху това, което правя, защото така или иначе трябваше да го направя", призна тя.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22868731
Прочетено: 7 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Дара: Цял живот ме е дразнело, че българинът не смята, че може да постигне нещо
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Дара: Цял живот ме е дразнело, че българинът не смята, че може да постигне нещо
Айде, айде, добре, че светът изпростя толкова много, че да избере тая простотия. Още съм в недоумение. Ако беше преди 20 години, нямаше никакъв шанс.

Re: Дара: Цял живот ме е дразнело, че българинът не смята, че може да постигне нещо
Песента е направена за тоя конкурс, той е такъв. За трактати от Верди и народни песни в народни носии има съвсем други конкурси. На мен песента също не ми харесва, но успехът е безспорен и това че не ми харесва не ми пречи на живота изобщо.
Между другото докато гледах малко от полуфинала даваха, че още от началото тоя конкурс се печели редовно от всякакви от тия лгбти-та или както там се водят пеерасите и с шашави песни. Виж миналогодишния победител или онова нещо немското Кончита отпреди няколко години
Между другото докато гледах малко от полуфинала даваха, че още от началото тоя конкурс се печели редовно от всякакви от тия лгбти-та или както там се водят пеерасите и с шашави песни. Виж миналогодишния победител или онова нещо немското Кончита отпреди няколко години
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Е, на мен ми е ясно, че си е правено за там, но тенденцията е ясна - все по-зле стават парчетата. Иначе да, при всички положения си е добре за България и е супер реклама. Народът нека си е прост, ние си гледаме интереса

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Май 19, 2026 13:53
-
-
"Адски смърди": Още санкции може да ударят "Лукойл", смята бивш енергиен министър
от Mozo » Пон Ное 03, 2025 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 63 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Ное 03, 2025 13:05
-
-
-
Предлагат Дара да открие Световното по футбол с Bangaranga
от Mozo » Чет Май 21, 2026 11:45 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 8 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Май 21, 2026 11:45
-
-
-
В бюджета за 2027 г. ще има още едно перо - Евровизия. Благодарим ти, Дара (ВИДЕО)
от Mozo » Пон Май 18, 2026 13:47 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 2 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Май 18, 2026 13:47
-
-
-
Росен Желязков: Ако не се постигне съгласие за бюджета, ще предложим удължителен бюджет
от Mozo » Пон Дек 08, 2025 14:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 61 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 08, 2025 14:01
-