Не мога да го разбера това
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
За носенето на потници
За носенето на потници
като бельо. Като видя мъж да носи потник под тениската направо ми става зле....Да не настинат и така потника попивал потта им...
Така ми отговори мой познат, финансов директор в голяма компания.
Прочетено: 462 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: За носенето на потници
Ами това е старата школа. И на мен ми е едно такова, да не казвам какво, но всеки е свободен да носи каквото ще 

Разбира се,всеки е свободен..но млад човек е,има претенции...И той не е единствен.
Mozo написа:Ами това е старата школа. И на мен ми е едно такова, да не казвам какво, но всеки е свободен да носи каквото ще
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ами, не ми харесва и никога не ми е харесвало, но какво можем да им кажем 

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Аз доколкото знам, общоприетото обяснение за потника е именно, че се води бельо. Не виждам нищо странно в това че някои хора си го използват по предназначение. Това е личен избор и усет, все едно някой да седне да коментира защо еди кой си не носи долно бельо или пък защо го носи или защо носи обувки на бос крак или обратното. 
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- Льо
- Луд за връзване

Когато мъж носи костюм, то има някои задължителни положения. Под ризата винаги да има потник. Ако ще е със сако, то вратовръзката е задължителна, а понякога и жилетка. Щом е налице и вратовръзката, то сакото не се сваля в никакъв случай. Всичко излизащо от горните правила е селяния.
Потник под тениска си е селска история, при всички случаи, освен ако под тениската не носи лека бронежилетка.
Потник под тениска си е селска история, при всички случаи, освен ако под тениската не носи лека бронежилетка.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Това, че под тениската не се носи потник е разбираемо, но аз например имам няколко тениски, които не са памучни и ме дразнят, затова отдолу съм винаги с потник, иначе ми се лепят. Когато съм с памучна тениска, съответно съм без потник. Всеки сам си избира какво и как да носи според случая.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аз пък потници не нося и нямам вашите проблеми. 
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
"Полицаите са превишили правомощията си": Митов затяга правилата за носенето на боди камери
от Mozo » Чет Юни 12, 2025 14:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 72 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 12, 2025 14:34
-