Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Партии и гласуване

Хоби, интереси, съвети
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Партии и гласуване

Мнение от Mozo »

За жалост едва ли ще е скоро. Поне колкото НДСВ ще трябва да го търпим :sick: :sick: :sick:
Прочетено: 1056 пъти
Изображение
wannaBe
Ентусиаст
Ентусиаст

Мнение от wannaBe »

Ще поживеем, ще видим, но НДСВ беше преди 20+ години, а сега тези работи стават по-бързо. Моята прогноза е, че ще вземе на първите избори около милион гласа, около 30 33 процента, няма да направи кабинет или кабинет за кратко, и после само надолу
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

wannaBe написа: Сря Яну 28, 2026 12:55 Ще поживеем, ще видим, но НДСВ беше преди 20+ години, а сега тези работи стават по-бързо. Моята прогноза е, че ще вземе на първите избори около милион гласа, около 30 33 процента, няма да направи кабинет или кабинет за кратко, и после само надолу
Слави Vibes :lol:
Няма да лъжа, аз съм романтично настроен, защото много искам пеев да бъде разчекнат и това ми е единствената надежда.
Ако се издъни и тоя, може да си купя кемпер и да обикалям Шенген :lol:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Тоя не е дал абсолютно никакви заявки в тази насока. Нито е говорил против корупцията също така. Не предлага нищо ново и не го виждам като никаква алтернатива - предлага ни поглед към Кремъл и неясни плямпаници. Такива вече ги имахме и не донесоха нищо добро. Разлика с Възраждане? Нулева.
Изображение
Аватар
Nico
Ветеран
Ветеран

Мнение от Nico »

Няма какво да го мислим,каквото има да стане ще стане.
wannaBe
Ентусиаст
Ентусиаст

Мнение от wannaBe »

Zeroadhesion написа: Сря Яну 28, 2026 22:20 Ако се издъни и тоя, може да си купя кемпер и да обикалям Шенген :lol:
Направо прави първа вноска \:D/
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Nico
Ветеран
Ветеран

Мнение от Nico »

wannaBe написа: Сря Яну 28, 2026 12:55 ............и после само надолу
Това ще стане само ако ни оправи,както ни оправи ндсв,като се хванахме за големите пръсти на краката.
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Направих си труда да изслушам цялото интервю на Румен Радев по БНТ.
Нищо конкретно не чух. Много общи приказки и както в една от частите на "Фондацията" на А.Азимов, кметът Хардинг казва за един лорд ... не помня името > много хубаво говори, но не каза нищо съществено, прилагайки науката психолингвистика за елеминиране на паразитните думи.
И какво остава? Пак последното квадратче на бюлетината ли :sad:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Nico
Ветеран
Ветеран

Мнение от Nico »

Не мисля че има смисъл да се гласува за досегашните,много мъдра мисъл,и по-делата ще ги познаете. :lol: :lol:
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Nico написа: Съб Яну 31, 2026 14:49 Не мисля че има смисъл да се гласува за досегашните,много мъдра мисъл,и по-делата ще ги познаете. :lol: :lol:
То, досегашните, вече години вадим все едни и същи от боклузжийските кофи. Никакъв смисъл и никаква логика. Все едно да очакваш като правиш едно и също да получаваш всеки път различен резултат. Надявах се на нащо различно и малко да се измъкнем от мъглата.
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Mouse написа: Съб Яну 31, 2026 12:00 Направих си труда да изслушам цялото интервю на Румен Радев по БНТ.
Нищо конкретно не чух. Много общи приказки и както в една от частите на "Фондацията" на А.Азимов, кметът Хардинг казва за един лорд ... не помня името > много хубаво говори, но не каза нищо съществено, прилагайки науката психолингвистика за елеминиране на паразитните думи.
И какво остава? Пак последното квадратче на бюлетината ли :sad:
И аз го гледах и аз съм на същото мнение :sad: :sad: :sad:
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

То и аз съм се залетял към последното квадратче. То няма никакъв избор. От друга страна пък мангалите по махалите ще гласуват за Шиши, "Израждане" и ГРОБ си имат твърд мега малоумен електорат, а останалите партии като БСП, ИТН, Меч и т.н. са вече в историята напълно заслужено!
Колкото до Р. Радев, единствено беше прав за ПП/ДБ, че са шарлатани. Тея са толкова алчни за власт и са такива малоумници, лицемери и лъжци, че сърце не ми дава гласувам за тях, въпреки че изглеждат като "по-малкото зло". Никога няма да забравя сглобката и как "изпраха" и върнаха на бял кон Шиши и Тиквата!
Другата партия към която съм се насочил е "Единение" на Иван Христанов. Въпросът е, че няма шанс да добута до парламента.
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Нали се оправдаваме, че сме малка държава и няма как сами да се оправяме. Все някой трябва да ни закриля или да сме в зоната му на комфорт. Няма значение дали ще е ЕС, САЩ, Русия или Арабските емирства.
Та ми е чудно как се оправя Швейцария, която е май някъде три пъти по-малка от България, пък сама си се оправя.
Единственото що годе свястно обяснения ми е местоположението ни. Тогава как се оправя Монако?
А има и още по-малки на площ и с по-добро местоположение.
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Швейцария всички я къткат, защото паричките им са там. Плюс това Швейцария е била неутрална, докато ние все сме с някого и сме леко всички са ни били. Плюс това геополитическото разположение си казва своето. Няма как тук толкова важен кръстопът да остане без влияние. И не винаги сме го искали това влияние. След ВСВ лично Сталин и Чърчил са разделяли Европа на зони на влияние и ние сме имали лошия късмет да сме 100% зона на виляние на СССР. Например Гърция е била 90/10, а други наобратно. Много са факторите.
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Свободно време”